Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Black Friday 2023

Black Friday 2023

Az év legnagyobb vásárlási napja. Idén a Black Friday november 24-re esik. November 19-án, vasárnap korán elindítjuk a kiárusítást, és megünnepeljük a Black Week, remek ajánlatokkal egészen november 27-ig, Cyber Monday. Használja ki a lehetőséget, és vásároljon olcsó plakátokat és kereteket, amíg a kampány aktív. Használja ki a lehetőséget, hogy olcsón találjon karácsonyi plakátokat már a Black Friday és a Black Week idején.

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mindenki más előtt exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket kap.

A Black Friday története
A Black Friday az Egyesült Államokból származik, és mindig péntekre esik, és mindig a nagy hagyományos amerikai ünnep utáni hálaadás napjára. Ez a bizonyos nap először 1924-ben vált nagy és népszerű vásárlási nappá, amikor a Macy's üzletlánc bejelentette ünnepi eladásait a New York-i Hálaadás napján. Ezután újabb üzletek következtek, és a hálaadás utáni péntek a karácsonyi vásárlás kezdete és végül az év legnagyobb vásárlási napja lett az Egyesült Államokban. A Black Friday nem hivatalos ünnep az Egyesült Államokban, de a legtöbb munkahely és iskola zárva tart, hogy az embereknek lehetőségük legyen vásárolni és akciós ajánlatokat találni az üzletekben és az interneten.

A Black Friday eredete
A Black Friday név eredete vitatott. Egyesek szerint ez abból adódik, hogy az üzletek piros veszteségeit fekete profitszámokká változtatták, mivel ezen a napon megugrott az eladásösztönző vásárlás. Mások azt állítják, hogy a kifejezést eredetileg a philadelphiai rendőrség alkotta meg az 1960-as évek elején, amikor a hálaadás utáni emberek az utcákra vonultak, és zavargások törtek ki a tömegek között.


A kampányhoz