Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
A művészet legjobbja
Egyedi fényképek

Ikonikus hírességek

Az ikonikus fotók kategóriában bemutatjuk a híres fotósok által készített fotókat, valamint a híres emberek klasszikus és új fotóit, amelyek az évek során nagyszerű benyomást tettek környezetükre. Ebben a kategóriában néhány nyomatot a "Prémium Válogatás" címkével láttunk el, ami azt mutatja, hogy a legexkluzívabb és legkülönlegesebb posztereink közé tartoznak, különös tudatos kialakításuk és kiváló minőségük miatt.

Poszterek hírességekkel és Ikonikus fotóművészet


Poszterek hírességekkel

Ikonikus fotóművészeti és ikonikus fénykép gyűjteményünkben megtalálja azokat a gondosan kiválasztott fényképeket, amelyeket befutott és ismert fotósaink készítettek, valamint időtlen ikonok és hírességek fényképeit és portréit. Válasszon ikonikus posztereink közül, ha retró, régies és elegáns hangulatot szeretne kelteni a falain és otthonában. Régies portréink, gyakran fekete-fehérben, pl. Brigitte Bardot, időtlen klasszikusok, amelyek stílusuktól függetlenül fogják emelni a belső teret!

Ikonikus fényképek

Egy híres ember átad egy érzést és kiáll valamiért. Lehet művész, sportprofil, művész, színész, divatikon vagy író. Amikor ezeket ábrázolják, a fotós által készített kép gyakran erős benyomást kelt. Emiatt az ikonikus fényképek művészetként egyaránt időtlen és népszerű részét képezik belsőépítészetünknek.