Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Az intelligens képakasztó

Az intelligens képakasztó

A Bold képakasztó egy svéd fejlesztésű termék, amely minden típusú képkerethez és falhoz alkalmas, műalkotásokhoz és fényképekhez. Egyedi kialakítása hihetetlen rugalmasságot biztosít, valamint gyorsan és egyszerűen felhelyezheti a képeket, még az igazán kemény anyagból készült falra is. Csak egy kalapácsra van szükség, nincs más fejlettebb eszközre nincs.

BOLD képakasztó 2pc

A Bold képakasztó előnyei:

  • Minden típusú kerethez és falhoz alkalmas
  • Szupergyors felhelyezés
  • Nem kell csavarozni, tiplizni vagy fúrni
  • Minimális nyomot hagy a falon

 

Nézze meg a Bold képakasztó termékvideóját – Kattintson ide!

 

Minden típusú falhoz rögzíthető
Mindegyik képakasztó horganyzott acélszegekkel rendelkezik, amelyek könnyen betonba, fába vagy vakolatba hajthatók, egy normál kalapács használatával. Az acélszegek tulajdonságai azt jelentik, hogy az akasztó akkor is használható, ha a hagyományos szögek általában nem elégségesek, például kemény betonfalnál. Ráadásul az 1,2 mm-nél nem vastagabb szögek minimális nyomot hagynak a falon. Ezzel elkerülhetők a csavarok okozta nagy lyukak vagy sérülések, amelyeket akkor kell javítani, amikor el kell mozdítani a képet.

Bold Képakasztó Minden típusú falhoz rögzíthető

Minden típusú falhoz rögzíthető

Mindenféle kerethez illeszkedik
A keretek több ezer változata létezik, de a képakasztó a legtöbbjükre alkalmas. A keret kialakításától és méretétől függően választhatja meg, hogy a képet a Bold képakasztóra akasztja-e közvetlenül a keretre, a keret meglévő akasztófüleit használva, ha rendelkezik ilyennel, vagy képzsinórral. A képhorog tartóeleme illeszkedik a keretek akasztófüleinek túlnyomó többségéhez, és a horog optimális mélysége azt jelenti, hogy a keret közvetlenül a falhoz támaszkodik, anélkül, hogy az oldalainál rések lennének.

Könnyű felhelyezés
A Bold képakasztóval nincs szükség csavarozásra, tipli használatára vagy előfúrásra. A kép falra akasztásához csak néhány másodpercre van szükség. A betonfalra általában a legnehezebb felakasztani a képeket, de a Bold akasztóval még ez is elvégezhető egyetlen kalapáccsal, még az igazán kezdő szerelő számára is.

Különleges tulajdonságok
A Bold képakasztó rendkívül ütésálló, de rugalmas, hőre lágyuló műanyagból készül, amelynek tulajdonságai lehetővé teszik, hogy anélkül álljon ellen a nagy terhelésnek, hogy megrepedne. A horgonyzott acélszegek minden gyakori faltípushoz rögzülnek, kivéve az üveget és a csempét, és a képakasztó kialakítása biztosítja, hogy nagy terhelés mellett is szilárdan lógjon a falon. Az akasztó előtt, a Bold elülső oldalán van egy kiemelkedés, egy centiméterben és hüvelykben lévő mérőskálával együtt, amely megkönnyíti a helyzetbe történő beállítását a felhelyezés során. Az akasztó oldalában lévő apró bemélyedések megkönnyítik a mögé történő bejutást és a falról történő újbóli eltávolítását.

A Bold képakasztó ára 1495 Ft, és itt megvásárolható..

 

Bold képakasztó profil kép

Bold Képakasztó


Vásároljon képakasztó itt