Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.

A https:/gallerix.hu is webhelyet a Gallerix AB működteti, és adminisztrálja. A vállalatot Svédországban jegyezték be, az SE556775939301 szervezeti szám alatt. A Gallerix központja a következő címen található: Västergatan 6D, 352 30 Växjö, Svédország.

A Gallerix elérést biztosít www.gallerix.hu honlapjához (a továbbiakban "ezen weboldal"). Minden termékünket és szolgáltatásunkat az ezen az oldalon található Általános Szerződési Feltételekben rögzítetteknek megfelelően értékesítjük. 

A weboldal használata előtt olvassa el alaposan az Általános Szerződési Feltételeket. A weboldal használatával Ön teljes egészében elfogadja ezeket a feltételeket.

 

1. Az Ön fiókja
Ezen weboldal használata során Ön felelős a fiók felhasználónevének és jelszavának titokban tartásáért és azért, hogy másokat távol tartson a fiókjához tartozó információk megszerzésétől. Ön felelős minden olyan esemény bekövetkezésért, amely az Ön jelszavának használatával történik. Kötelezi magát, hogy minden szükséges lépést megtesz, hogy a jelszót és a fiókadatokat titokban tartsa. Ha azt gyanítja, hogy mások ismerhetik vagy használhatják jelszavát, akkor azt jelentenie kell nekünk.

Győződjön meg arról, hogy minden számunkra adott információ helyes és teljes.

A Gallerix csak olyanok számára értékesít, akik bankkártyával vagy számla alapján képesek fizetni. A 18 év alatti személyek csak akkor rendelhetnek, ha azt szülőjük vagy gyámjuk jóváhagyta.

A Gallerix fenntartja a jogot, hogy megtagadja a hozzáférést ezen weboldalhoz, hogy fiókot zárjon be, hogy tartalmat töröljön vagy megváltoztasson, vagy bármikor töröljön egy rendelést. A rendelés törlése esetén az ügyfél nem felelős a fizetésért.

 

2. Titoktartás
Ha több információt szeretne kapni arról, hogyan védjük személyi adatait, akkor olvassa el titoktartási nyilatkozatunkat. Itt az ezen weboldalon alkalmazott Általános Szerződési Feltételeket is elolvashatja.

 

3. Hozzáférés a weboldalhoz
Mindent megteszünk azért, hogy ez a weboldal mindig elérhető legyen, megszakítás nélkül, és hogy biztosítsuk minden fizetés hiba nélkül történjen. Az internet természete miatt azonban ez nem garantálható. Az ezen weboldalhoz történő hozzáférés bármikor korlátozható, vagy javítás, karbantartás vagy új funkciók vagy szolgáltatások megvalósítása esetén megtagadható. Mindent megteszünk azért, hogy az ilyen megszakításokat elkerüljük vagy minimalizáljuk.

 

4. Engedély az oldal eléréséhez
A Gallerix hozzáférést biztosít ezen weboldal korlátozott személyes használatához. Ezek az engedélyek nem adnak jogot a tartalom letöltésére (kivéve gyorsítótár funkciók) vagy a weboldal bármely részének megváltoztatására a Gallerix írásbeli felhatalmazása nélkül. Semmilyen engedély sem foglalja magában a tovább értékesítést vagy az ezen weboldal vagy annak tartalmának kereskedelmi használatát, ideértve a termékpaletta gyűjtését és használatát, sem a leírásokat, sem az árakat. Ezen weboldalt vagy annak részeit nem szabad reprodukálni, duplikálni, lemásolni, értékesíteni, tovább értékesíteni, meglátogatni vagy bármilyen más módon kereskedelmi célokra felhasználni írásos engedély nélkül.

 

5. Korlátozások
Soha nem használhat semmilyen keretet, hogy elrejtse a Gallerix elől a márkákat, logókat vagy bármely más tartalmat (ideértve a képeket, oldalelrendezést, szöveget vagy információt) írásbeli engedély nélkül. Soha ne használjon metatageket vagy "rejtett tartalmat" vállalatunk nevével, védjegyeinkkel, termékneveinkkel vagy márkáinkkal együtt. Ezen weboldal minden jogosulatlan használata érvényteleníti a Gallerix által korábban adott felhatalmazásokat, engedélyeket és licenceket.

A Gallerix írásbeli felhatalmazása nélkül soha nem használhat semmilyen az ezen weboldalon megjelenített logót, márkát vagy szerzői jog által védett képet vagy márkát egy hivatkozás részeként.

Soha ne használja ezt a weboldalt olyan módon, amely megszakítást, kárt, károsodást vagy hibát okozhat ezen weboldalon vagy amely akadályozhatja a hozzáférést ezen weboldalhoz.

Soha nem használhatja ezt a weboldalt:

- bármilyen szándékolt csalás, bármilyen bűncselekmény vagy bármilyen más nem törvényes használat esetén.
- engedély nélküli sértő, rágalmazó, visszataszító vagy fenyegető anyag küldésére, felhasználására vagy újrafelhasználására.
- amely sérti a szerzői jogokat, márkákat, bizalmas információkat vagy egyéb jogokat vagy bármit, ami harmadik fél számára káros lehet.
- amelyek vírust, politikai nézeteket, kereskedelmi nézeteket vagy spamet tartalmaznak.
- amelyek kárt, kényelmetlenséget vagy felesleges szorongást okozhat.

 

6. Szerzői jog, jogi nyilatkozat és adatbázis jogok

A teljes weboldal és annak teljes tartalma (szöveg, elrendezés, képek, logók, szimbólumok és szoftver a Gallerixhez és tartalomszolgáltatóinkhoz tartozik. Minden tartalmat az európai és a nemzetközi törvények és jogok védenek.

Ezen a weboldalon minden szoftver a Gallerixhez vagy szolgáltatóinkhoz tartozik, és az európai és nemzetközi törvények és jogok védik.

A Gallerix írásbeli engedélyének hiányában soha nem töltheti le vagy használhatja újra ezen weboldal részeit. Soha nem alkalmazhat adatbányászást, robotokat vagy gyűjtésre alkalmas eszközöket és/vagy szoftvereket ezen weboldal jelentős részeinek gyűjtésére vagy felhasználására. Soha nem hozhatja létre vagy nem adhatja ki saját adatbázisát, amely ezen weboldal részeit tartalmazza (ideértve termékeinket és árainkat).

További információkért lásd a lenti Jogi garancia részt.

 

7. Jogi garancia
A gallerix.com és a gallerix.hu doméneket a Gallerix AB adminisztrálja és tulajdonolja.

 

8. Vevői szerződés
Amikor rendelést ad le ezen a weboldalon, akkor küldünk Önnek egy e-mailt.Ez az e-mail megerősíti, hogy rendelését megkaptuk, és minden szükséges információt tartalmaz. Az Ön rendelése mondja el nekünk, hogy egy bizonyos terméket szeretne megvásárolni. A vásárlását azzal hagyjuk jóvá, hogy elküldjük Önnek a terméket. A rendelés leadásakor egy szerződés jön létre Ön és a Gallerix között. A Gallerix a termék jogos tulajdonosa mindaddig, amíg a teljes kifizetés meg nem történik, és a Gallerix megkapta a kifizetést.

A Gallerixnek biztonsági okokból joga van visszatartani egy rendelést. A Gallerix egyetért az európai és nemzetközi jogokkal és normákkal.

 

9. Szolgáltatások megváltoztatása vagy feltételek hozzáadása
Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor változtatásokat hajtsunk végre ezen a weboldalon, az irányelvein és az Általános Szerződési Feltételekben. A weboldal használata és bármely rendelés leadása azokat az Általános Szerződési Feltételeket követi, amelyeket publikáltunk, és amelyek abban az időben érvényesek.

 

10. Az ellenőrzésünkön kívül eső események
A Gallerix nem tehető felelőssé a jelen szabályzat szerinti kötelezettségvállalásaink késedelméért vagy hiányosságáért, ha a kötelezettségvállalásaink késedelmét vagy hiányosságát az ellenőrzésünkön kívül eső események idézték elő. Ezek a szabályok nem érintik az Ön törvényes jogait.

 

11. A felelősség korlátozása
Ha Ön nem tartja be ezeket a szabályokat, és a Gallerix nem tesz lépéseket, még akkor is jogunk van igények vagy jogok érvényesítésére, ha Ön egy második alkalommal nem tartja be ezeket a szabályokat.

 

12. Joghatóság és bíróság
Ezen weboldal használatát, minden ezen weboldalon leadott rendelést és annak szerződési feltételeit az európai törvények szabályozzák, és úgy kell tekinteni, hogy az Európai Unión belül történik. Ön jóváhagyja, akárcsak a Gallerix, hogy betartja az európai törvényeket és jogokat.

Ezek a feltételek nem befolyásolják az Ön törvényes jogait.

 

© Gallerix AB 2021. Minden jog fenntartva.