Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Poszterek grafikus kialakítású Poszterek
A művészet legjobbja
Egyedi formák

Poszterek grafikus kialakítású

Grafikus művészeti festmények és poszterek. A gyönyörű grafikai motívumokkal, illusztrációkkal, geometriai dizájnnal és a különleges dizájnnyelvvel rendelkező grafikus poszterek tökéletesen illenek a modern belső térbe. Rendeljen a Gallerixnél!

Grafikus poszterek


Grafikus művészeti poszterek

Grafikus művészeti posztergyűjteményünkben olyan motívumokat találhat, amelyekben a tipográfia, a geometria, a szín és a forma együttesen teremtik meg az alapját annak, amit grafikus művészetnek nevezünk. A Grafikus művészet kategóriában listázzuk a modern és klasszikus otthonok számára készített posztereket, gyakran illusztrációkkal, geometriai szimbólumokkal és grafikai formákkal. Grafikus posztereink világos, gyakran egyszerű, kifejező motívumokkal rendelkeznek, amelyek kivételesen jól érvényesülnek nagyobb formátumban.

Grafikus dizájn

A grafikus dizájn egy olyan művészeti típus, amely sok teret enged a kreativitásnak, annak ellenére, hogy a legjobb és legérdekesebb motívumok némelyike egyszerű, de üzenetében kifejező. Grafikus posztereink szépen egyenként akaszthatók ki, és egy nagyobb művészi fal részeként is. Merjen nagy formátumú grafikus posztereket alkalmazni más kategóriájú kisebb méretű plakátokkal kombinálva.

Keretezze be grafikai művészeti alkotását

Keretezze be csinosan grafikai posztereit a legjobb minőségű kereteinkkel. Válasszon a dupla kivitelű fekete vagy fehér kereteinkből vagy a tartós tölgyfa keretből. Minden keretünket extra vastag, kristálytiszta plexiüveggel szállítjuk. Grafikai posztereink és a hozzájuk illő kereteink is 21x30, 30x40, 50x70 és 70x100 cm-es méretben érhetők el.