Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Poszterek Sanna Wieslandertől Poszterek
A művészet legjobbja
Sanna Wieslander

Poszterek Sanna Wieslandertől

Sanna Wieslander művészként és illusztrátorként dolgozik saját kreatív stúdiójában, a SWART-ban. Terveit teljes egészében kézzel rajzolja ceruzával és tintával, majd a legmagasabb minőségű papírra nyomtatjuk ki. Sokoldalú művész, széles repertoárral, és az évek során illusztrációkat és festményeket készített mindenféléről az étkészletektől kezdve az élelmiszerszállító-teherautók posztereiig és faliképekig.

Poszterek Sanna Wieslandertől


Poszterek Sanna Wieslander által készített motívumokkal

Sanna Wieslander művészként és illusztrátorként dolgozik. Szenvedélyesen rajong minden kreatív dologért az életben, és kicsi kora óta toll van a kezében. Minden egyedi motívumát kézzel készíti, részletgazdag ceruzastílusban. Fedezze fel egyedülálló gyűjteményét, amelyben az állatok gyakran visszatérő téma.

A művész, Sanna Wieslander

Sanna Wieslander művészként és illusztrátorként dolgozik, 2013 óta pedig főleg plakátmotívumok illusztrálásával foglalkozik. Az elmúlt években aranyozóként, díszfestőként és felületkikészítőként is továbbtanult. Ma álmát éli, és az illusztrációktól kezdve az aranyozásig és a hagyományos díszítőfestészetig mindennel foglalkozik.