Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.

Kép falak

Vásároljon tehetséges tervezőink és dekoratőreink által készített képfalat. Itt összegyűjtöttük képkollázsainkat, és festmények száma, színe és kategóriája szerint felosztottuk, így gyorsan és egyszerűen megtalálhatja az otthonához és az egyéni stílusához illőt.

Kép fal Inspiráció


Kép falak inspirációja

Üdvözöljük kép falakat tartalmazó inspirációs oldalunkon. Itt gyönyörű kép falakat talál saját tervezőink és dekorátoraink által készített plakátokkal és képkeretekkel. Minden kép fal egyedi, és úgy van összeállítva, hogy egy adott helyiségben vagy falszín alapján harmonizáljon. Nyugodtan használja válogató funkciónkat, és rendezzen szoba vagy fal színe szerint, ha ihletet keres.

Vásároljon teljes kép falat

Saját egyedi kép fal készítése nehéz és időigényes is lehet. Keressen ihletet kép falaink között, és rendelje meg a teljes képfalat úgy, ahogy azt szakképzett lakberendezőink megtervezték, vagy állítsa be a számot és a méretet ízlése és ízlése szerint. Könnyen leiratkozhat egy plakátról vagy képkeretről, ha a kép falunk túl nagy, vagy egy adott motívumot vagy képkeretet szeretne megváltoztatni. Testreszabása saját preferenciái szerint!

Kép falak rendezése szoba és szín szerint

Egy jó módja annak, hogy megtalálja a megfelelő plakátkombinációt egy képes falhoz, ha a fal színéből indul ki. Az egymáshoz illő színek kombinálása elengedhetetlen egy szép egész kialakításához, ahol a kép fal harmonizál a helyiséggel és a többi bútorral. Válogató funkciónkkal egyszerűen rendezheti kép falainkat falszín szerint, ha inspirációt keres. Választhat úgy is, hogy szoba szerint rendezi, például nappali, hálószoba, dolgozószoba vagy gyerekszoba, és gyorsan megtalálhatja a gyönyörű kép falakat, amelyek kifejezetten ide illeszkednek.

Trendi kép falak

Képes fali oldalunkat rendszeresen frissítjük, és új, gyönyörű kép kollázsokat indítunk a szezon utáni színekhez és trendekhez igazodva. Tedd testre magad, vagy rendelj saját dekoratőreink által készített kép falat. Természetesen elkészítheti saját egyedi kép falát, ha az általunk kiválasztott plakátok egyikét egy olyan plakátra cseréli, amelyre Ön szerint jobban illeszkedik. Több mint 3500 egyedi plakát közül választhat!

Falak készítése különböző helyiségekben

A kép falakat a következő helyiségekben rendeztük:

  • Nappali
  • Hálószoba
  • Gyermekszoba
  • Munkahelyiség
  • Konyha

Képes falsablon

Kép fal építése tervezést igényelhet. Használja sablonjainkat, hogy megtalálja a szobájának és a rendelkezésre álló felületnek megfelelő képkeretek méretét és kombinációját. Kis, közepes és nagy kép falakhoz egyaránt vannak sablonjaink szélességi és magassági méretekkel. Kép falakhoz készült sablonjainkat itt találja.