Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata
Képkeretek
Képkeretek a Gallerix-től
Gyönyörű képkeretek

Képkeretek

Gondosan kiválasztott választékban kaphatóak a keretek a poszterekhez 21x30, 30x40, 50x70 és 70x100 cm-es méretekben. Az összes keret az Ön poszterének megfelelő természetes helyzetben vízszintesen és függőlegesen is kiakasztható a poszteréhez.

Vásároljon képkereteket online


Gyönyörű képkeretek

A szép poszterekhez szép keretekre van szükség. Gondosan kiválasztott választékban kaphatóak a keretek a poszterekhez 21x30, 30x40, 50x70 és 70x100 cm-es méretekben. Minden méret szép, vékony profillal rendelkezik 12 mm széles és 20 mm mély. Az összes keret az Ön poszterének megfelelő természetes helyzetben vízszintesen és függőlegesen is kiakasztható a poszteréhez.

Képkeret színek és anyagok

Fából és fémből készült képkeretek gondosan válogatott választékát kínáljuk. A fa természetes és megújuló anyag. Fekete-fehér színű fa képkereteink kettős felülettel rendelkeznek, ami egyenletes és tökéletes felületet ad, hibamentesen. Tölgy képkereteink 100% tömör tölgyből készülnek, természetesen gyönyörű felülettel. A fém képkeretek arany, ezüst, réz, fekete és fehér színben kaphatók.

Könnyű felhelyezés

Kereteink közül mindegyik modell és méret forgatható kapcsokkal van ellátva hátul, ami a poszterek gyors és egyszerű felhelyezését teszi lehetővé. Felhelyező kampókkal is rendelkeznek, hogy a motívumtól függően vízszintesen és függőlegesen is kiakaszthatók legyenek.

Kristálytiszta plexiüveg

Minden keretünk extra vastag, törésálló plexiüveggel rendelkezik. Szállításkor az üveg mindkét oldalán van egy műanyag lap, amely megvédi a szennyeződéstől és a karcolástól. Óvatosan távolítsa el a műanyagot, mielőtt a keretet a falra akasztaná.

Képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Kettős kivitel
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Forgatható kapcsok
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés
Ügyfélszolgálat

Ha kereteinkkel kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Ügyfélszolgálatunkkal a weboldalunkon lévő űrlapon keresztül vagy egy e-mail elküldésével léphet kapcsolatba. Mindig olyan gyorsan válaszolunk, ahogy csak tudunk, rendszerint 24 órán belül. Üdvözöljük a Gallerixnél!