Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Réz képkeretek

Itt találja réz képkereteinket. Kiváló minőségű réz képkereteinket kristálytiszta plexivel és forgatható kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Réz képkeretek


Réz képkeretek poszterekhez

Réz képkereteket fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixnél réz képkeretek gondos választékát találja. Minden réz képkeret felakasztható fekvő és álló formátumban is. Réz képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a képkeretbe. Minden réz képkeret extra vastag plexivel rendelkezik, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Réz kereteink fényes felülettel rendelkeznek. A réz képkeretek profilszélessége 9 mm, profilmélysége 22 mm..

A réz képkeret egyszerű felszerelése

Réz képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű réz képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akassza.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes réz képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt a réz képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Réz képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Vékony profil
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés