Akár 30% kedvezmény a plakátokra
9 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Réz képkeretek

Itt találja réz képkereteinket. Kiváló minőségű réz képkereteinket kristálytiszta plexivel és forgatható kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Réz képkeretek


Réz képkeretek poszterekhez

Réz képkereteket fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixnél réz képkeretek gondos választékát találja. Minden réz képkeret felakasztható fekvő és álló formátumban is. Réz képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a képkeretbe. Minden réz képkeret extra vastag plexivel rendelkezik, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Réz fém képkereteink félmatt felületűek. A réz képkeretek profilszélessége 9 mm, profilmélysége 22 mm..

A réz képkeret egyszerű felszerelése

Réz képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű réz képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akassza.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes réz képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt a réz képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Réz képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Vékony profil
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés