Akár 30% kedvezmény a plakátokra
9 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Arany képkeretek

Itt megtalálja arany képkereteinket. Kiváló minőségű arany képkereteinket kristálytiszta plexivel és kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Arany képkeretek


Arany képkeretek poszterekhez

Vásárol arany képkereteket? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixben arany képkeretek gondos választékát találja. Minden arany képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. Arany képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a keretbe. Minden arany képkeret extra vastag plexivel van ellátva, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Arany fém képkereteink félig matt felületűek. Az arany képkeretek profilszélessége 9 mm, profilmélysége 22 mm.

Az arany képkeret egyszerű felszerelése

Arany képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű arany képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akassza.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes arany képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt az arany képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Arany képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Vékony profil
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés