Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Arany képkeretek

Itt megtalálja arany képkereteinket. Kiváló minőségű arany képkereteinket kristálytiszta plexivel és kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Arany képkeretek


Arany képkeretek poszterekhez

Vásárol arany képkereteket? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixben arany képkeretek gondos választékát találja. Minden arany képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. Arany képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a keretbe. Minden arany képkeret extra vastag plexivel van ellátva, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Arany fém képkereteink fényes felülettel rendelkeznek. Az arany képkeretek profilszélessége 9 mm, profilmélysége 22 mm.

Az arany képkeret egyszerű felszerelése

Arany képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű arany képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akassza.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes arany képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt az arany képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Arany képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Vékony profil
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés