Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Fehér képkeretek

Itt találja fehér képkereteinket. Kiváló minőségű fehér képkereteinket kristálytiszta plexivel és kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Fehér képkeretek


Fehér képkeretek poszterekhez

Fehér képkereteket fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixnél fehér képkeretek gondos választékát találja. Minden fehér képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. Fehér képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a keretbe. Minden fehér képkeret extra vastag plexivel van ellátva, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Fehér képkereteink profilszélessége 9-12 mm, profilmélysége 20-22 mm.

Fehér képkeretek különböző anyagokból

A fehér képkeretek fából és fémből is kaphatók. Fehér fa képkereteink fenyőfából készültek, dupla lakkozott felülettel abszolút csúcsminőségben. A dupla lakkréteg finomabb felületet biztosít, és karcállóbbá teszi a keretet. Fém képkereteink félig matt felületűek. A fehér fa képkeretek profilszélessége 12 mm, profilmélysége 20 mm. A fehér fém képkeretek valamivel keskenyebb, 9 mm-es profilszélességgel és 22 mm-es profilmélységgel rendelkeznek.

A fehér képkeret egyszerű felszerelése

Fehér képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami megkönnyíti a plakátok felszerelését olcsó, kiváló minőségű fehér képkereteinkbe. Rögzítőkampókkal is rendelkeznek, amelyeket álló és fekvő formátumban is fel lehet akasztani a falra.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes fehér képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt a falra akasztaná a fehér képkeretet, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Fehér képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Dupla lakkozott felület
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fa
  • Vízszintes és függőleges rögzítés
Ügyfélszolgálat

Ha kérdése van a fehér képkeretekkel kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ügyfélszolgálatunkkal a weboldalunkon lévő űrlapon keresztül vagy egy e-mail elküldésével léphet kapcsolatba. Mindig olyan gyorsan válaszolunk, ahogy csak tudunk, rendszerint 24 órán belül. Üdvözöljük a Gallerixnél!