Akár 30% kedvezmény a plakátokra
9 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Fehér képkeretek

Itt találja fehér képkereteinket. Kiváló minőségű fehér képkereteinket kristálytiszta plexivel és kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Fehér képkeretek


Fehér képkeretek poszterekhez

Fehér képkereteket fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixnél fehér képkeretek gondos választékát találja. Minden fehér képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. Fehér képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a keretbe. Minden fehér képkeret extra vastag plexivel van ellátva, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Fehér képkereteink profilszélessége 9-12 mm, profilmélysége 20-22 mm.

Fehér képkeretek különböző anyagokból

A fehér képkeretek fából és fémből is kaphatók. Fehér fa képkereteink fenyőfából készültek, dupla lakkozott felülettel abszolút csúcsminőségben. A dupla lakkréteg finomabb felületet biztosít, és karcállóbbá teszi a keretet. Fém képkereteink félig matt felületűek. A fehér fa képkeretek profilszélessége 12 mm, profilmélysége 20 mm. A fehér fém képkeretek valamivel keskenyebb, 9 mm-es profilszélességgel és 22 mm-es profilmélységgel rendelkeznek.

A fehér képkeret egyszerű felszerelése

Fehér képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami megkönnyíti a plakátok felszerelését olcsó, kiváló minőségű fehér képkereteinkbe. Rögzítőkampókkal is rendelkeznek, amelyeket álló és fekvő formátumban is fel lehet akasztani a falra.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes fehér képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt a falra akasztaná a fehér képkeretet, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Fehér képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Dupla lakkozott felület
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fa
  • Vízszintes és függőleges rögzítés
Ügyfélszolgálat

Ha kérdése van a fehér képkeretekkel kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ügyfélszolgálatunkkal a weboldalunkon lévő űrlapon keresztül vagy egy e-mail elküldésével léphet kapcsolatba. Mindig olyan gyorsan válaszolunk, ahogy csak tudunk, rendszerint 24 órán belül. Üdvözöljük a Gallerixnél!