Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Ezüst képkeretek

Itt találja ezüst képkereteinket. Kiváló minőségű ezüst képkereteinket kristálytiszta plexivel és kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Ezüst képkeretek


Ezüst képkeretek poszterekhez

Ezüst képkereteket fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixben ezüst képkeretek gondos választékát találja. Minden ezüst képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. Ezüst képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a keretbe. Minden ezüst kerethez extra vastag plexi tartozik, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Ezüst kereteink fényes felülettel rendelkeznek. Az ezüst képkeretek profilszélessége 9 mm, profilmélysége 22 mm.

Az ezüst képkeret egyszerű felszerelése

Ezüst képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű ezüst képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akassza.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes ezüst képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt az ezüst képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Ezüst képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Vékony profil
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés