Akár 30% kedvezmény a plakátokra
9 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Ezüst képkeretek

Itt találja ezüst képkereteinket. Kiváló minőségű ezüst képkereteinket kristálytiszta plexivel és kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Ezüst képkeretek


Ezüst képkeretek poszterekhez

Ezüst képkereteket fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixben ezüst képkeretek gondos választékát találja. Minden ezüst képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. Ezüst képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a keretbe. Minden ezüst kerethez extra vastag plexi tartozik, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Ezüst színű fém képkereteink félmatt felületűek. Az ezüst képkeretek profilszélessége 9 mm, profilmélysége 22 mm.

Az ezüst képkeret egyszerű felszerelése

Ezüst képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű ezüst képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akassza.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes ezüst képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt az ezüst képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Ezüst képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Vékony profil
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés