Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Szűrő használata
Legnépszerűbb
A Gallerixtől Önnek
Poszterek minden szobához

Legnépszerűbb

Legnépszerűbb posztereink. Itt megtalálja a legújabb kollekciók divatos dizájnjainak keverékét, mint például az Új Skandináv Dizájn és a Modern dizájn időtlen klasszikusokkal keverve olyan kategóriákból, mint a szöveges és botanikai nyomatok. A lista naponta frissül, és az elmúlt 60 nap során legtöbbet eladott nyomatokon alapul.

Poszterek Legnépszerűbb


Népszerű poszterek

A legkelendőbb plakátoldalunkon jelenleg a legnépszerűbb plakátjainkat soroljuk fel. Inspirálódjon mások véleményéből, és találja meg saját kedvenceit. Legkeresettebb plakátjaink közé tartoznak az olyan időtlen klasszikusok, mint a Matisse Cutout Woman, a Chanel Store No1, Brigitte Bardot és népszerű posztereink, William Morris brit tervező által készített mintákkal. Merítsen ihletet!

Legnépszerűbb posztereink

A legnépszerűbb plakátjaink között klasszikus poszterek és trendi hírek keverékét találja. A lista minden nap frissül az elmúlt 30 nap legkelendőbb motívumai alapján. Nyugodtan keressen ihletet, mielőtt elérkezik az otthoni falak átrendezésének ideje. Lehet, hogy új nézőpontokat talál, vagy már pontosan tudja, mit keres. Ettől függetlenül a Bestsellerek és a Népszerű plakátok oldala a legjobb kiindulópont!

Csúcsminőségű poszterek

Ha a Gallerix-től rendel, a legjobb minőségű plakátokat és nyomatokat kapja. Plakátjainkat a francia Clairefontaine papírgyár legjobb minőségű, 200 grammos matt papírjára nyomtatjuk. A papír FSC környezetvédelmi tanúsítvánnyal és Swan/EU ökocímkével rendelkezik. A plakátjaink gyártása során felhasznált minden fához két újat ültetünk.

Fedezze fel az összes poszterünket

Plakátok és művészeti alkotások széles választéka áll rendelkezésünkre. Válasszon több mint 3500 egyedi motívum közül olyan kategóriákból, mint a botanikai, a természet, a fekete-fehér, a gyerekek, a művészet és az absztrakt. Rendezés méret, tájolás, szín vagy kategória szerint. Fedezze fel toplistáinkat is a legjobb eladókat, híreket és divatos motívumokat, hogy inspirációt és új, gyönyörű plakátokat keressen.