Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.

Ha úgy dönt, hogy a Gallerixnél vásárol, biztos lehet benne, hogy velünk együtt felelősséget vállal a környezetért és természeti környezetünkért. Nyomtatásunk ISO14001 tanúsítvánnyal rendelkezik, és Swan tanúsítvánnyal rendelkezik a tisztább termelés és a fenntartható erdőtervezés érdekében. Az általunk felhasznált elektromos áram helyi termelésből származik, és az eredete a svéd villamosenergia-hálózat címkéjével van ellátva. A tiszta és egészséges jövő közös felelősségünk.

A OneTreePlanted szervezet számára támogatunk vállaltokat, és így többek között új fákat ültetünk, amelyek segítenek megtisztítani az általunk belélegzett levegőt azáltal, hogy megkötik a széndioxidot, és friss oxigént állítanak elő.

 

Miért olyan fontosak a fák a környezet számára?

A fák segítik megtisztítani az általunk belélegzett levegőt, azáltal, hogy elnyelik a széndioxidot, és friss oxigént állítanak elő. Kulcsszerepet játszanak a az esővíz megkötésében az erózió megelőzésében, és segítik a bolygó hűtését azáltal, hogy káros üvegházhatású gázokat raktároznak el a törzsükben, az ágaikban és leveleikben. Az erdők világszerte 1,6 milliárd ember számára biztosítanak munkát, fenntartható építőanyagokat állítanak elő, és az összes gyógyszer kulcsfontosságú alapanyagának 25%-át biztosítják. Az erdők az élőhely földi biodiverzitásának 80%-át is biztosítják. Egyetlen fa több száz fajta rovarnak, gombának, mohának, állatnak és növénynek lehet az otthona.

Source: OneTreePlanted

 

OneTreePlanted