Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Fa képkeretek

Itt találja fából készült képkereteinket. Kiváló minőségű fa képkereteinket kristálytiszta plexivel és forgatható kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden fa képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Fa képkeretek


Fából készült képkeretek poszterekhez

Fából készült képkereteket fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerix-nél a kiváló minőségű fa képkeretek gondos választékát találja. Minden fa képkeret vízszintes és függőleges formátumban is felakasztható. Fa képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a képkeretbe. Minden fa képkeret extra vastag plexivel van ellátva, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Fa képkereteink profilszélessége 12 mm, profilmélysége 22 mm

A fa képkeret egyszerű felszerelése

Fából készült képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű fa képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akassza.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes fa képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt a falra akasztaná a fa képkeretet, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Fából készült képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fa
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés