Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
7 495,00 Ft 5 246,50 Ft
A művészet legjobbja
Melyik várost választja?

Poszter térkép

Hozza létre egyedi térképposzterét a világ bármely helyéről. Minden térkép testreszabható az egyik sablonunk alapján. Válassza ki, melyik színkombinációt szeretné, milyen fajta kos nyomás illik legjobban az Ön képéhez. Posztereink három különböző méretben érhetők el; 30x40cm, 50x70cm and 70x100cm.
Testreszabása
Divatos térképek
Különböző méretek
5 246,50 Ft 7 495,00 Ft
Kezdje az alkotást itt
Ügyfeleink az Instagramon
Inspirálódjon abból, amit mások alkottak. Keresse meg kedvenceit, és készítse el saját egyedi térképét.

Térkép poszter a Gallerixtől


Térkép poszter a Gallerixtől

A térképposzter nem csak egy térkép. Nem is csak egy poszter. A térképposzter egy egyedi kialakítású személyes térkép, amelyet egy hely vagy egy fontos esemény alapján hoztak létre, és ez gyakran valami különlegeset jelent. Hol született? Hol nőtt fel? Hol lakik? Hol találkoztak, amikor összeházasodtak? A lehetőségek végtelenek, ha saját egyedi térképposztert készít, például világtérképet, várostérképet, híres vagy nem annyira híres helyeket a világon. Melyik helyet választja?

Tervezze meg saját térképét

Könnyű megalkotni és megrendelni az igazán saját térképposzterét. Menjen a tervezőeszközünkhöz, és kezdésként válasszon térképposzteréhez egy helyet. Ez lehet egy ország, egy város, vagy egy másik hely bárhol a világon, amit kedvel. GPS eszközünkkel, az Ön koordinátáit automatikusan megtalálhatja és a térkép aljára nyomtathatja. Ha megváltoztatja a helyet, a koordináták is megváltoznak. Azt is választhatja, hogy a koordináták ne legyenek rajta, hanem legyen helyette valamilyen írás, amit szeretne. Ez lehet egy emlék, egy név, egy üdvözlet, egy üzenet vagy egy kis megjegyzés. Ön választ.

Szerkessze meg a szöveget, a stílust és a színt

Az 1. lépésben, amikor elkezdi testre szabni térképposzterét, válassza ki a térképposzteren megjelenő szöveget. A kiválasztott hely neve automatikusan címsorként kerül kinyomtatásra, de kívánság szerint megváltoztatható. A címsor alatt található egy alcím, amely automatikusan kerül kinyomtatásra, mint a kiválasztott hely országának neve. Ez is megváltoztatható és testre szabható. Ha például Ön Budapestet választotta, akkor a térkép címének mezőjében Budapest fog szerepelni, az alcímében pedig Magyarország. A szöveg változtatható és testre szabható, például, "Ahol találkoztunk" vagy "Ahol összeházasodtunk". A 2. lépésben, amikor megtervezi saját térképét, válasszon először egy témát. A téma határozza meg térképének tipográfiai megjelenését. Válasszon az "Eredeti", az "Alap", a "Modern", a "Dobozos" és a"Gin" stílusok közül. Ezután válassza ki azt a stílust, amely meghatározza, hogy milyen legyen a poszter keretezése. Itt választhat a "Klasszikus", mely a klasszikus térképelemek stílusa, a "Poszter", amely gyönyörű vékony fehér keretezéssel keretezi a térképet, vagy a "Szegély nélküli" közül, amely kiemelkedő lehetőség, ahol a térkép befedi a teljes posztert. Ezután válassza ki, hogy milyen színt szeretne térképposzteréhez, és végül válassza ki, hogy fekete vagy fehér színben szeretné-e látni az úthálózatot. A sok opció lehetővé teszi, hogy több száz különböző tervet kombináljon, és elkészíthesse teljesen egyedi térképposzterét.

Keretezze be térképét

Legyen biztos benne, hogy bekeretezi térképposzterét, így egy gyönyörű darabbá válik a falán. Gondosan válogatott kiváló minőségű kereteket kínálunk fekete, fehér és tömör tölgyfából. Kereteink a posztereknek megfelelő méretben kaphatók 30x40, 50x70 és 70x100 cm-es. Nagyon szép lehet két térképposztert egymás mellett tökéletes párként összeállítani.

Papírunk

  • 200 grammos
  • Gyönyörű matt felület
  • Nagy méret
  • Tartós
  • FSC környezetvédelmi tanúsítvány

Környezeti felelősségvállalás
Felelősséget vállalunk termelésünkért, és a fenntartható környezetért dolgozunk. Támogatjuk a OneTreePlanted szervezetet, és minden fa után, amit termelésünk során elhasználunk, kettő újat ültetünk. Ezzel biztosítjuk termelésünk fenntarthatóságát és a felelősséget az anyatermészetért, ma és holnap is.

Ügyfélszolgálat

Segítségre van szüksége a rendeléshez, vagy kérdése van térképeinkkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a weboldalon található űrlapon keresztül, vagy küldjön egy e-mailt. Rendszerint 24 órán belül válaszolunk. Üdvözöljük!