Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Tölgy képkeretek

Itt találja tölgyből készült képkereteinket. Kiváló minőségű tölgy képkereteinket plexivel és kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden tölgy képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Tölgy képkeretek


Tölgyfa képkeretek poszterekhez

Tölgy képkereteket fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixnél gondosan válogatott tölgy képkereteket talál, kiváló minőségben. Minden tölgy képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. 100%-ban tömör tölgyből készült képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a képkeretbe. Minden tölgy képkeret extra vastag plexivel van ellátva, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Tölgy képkereteink profilszélessége 12 mm, profilmélysége 20 mm.

A tölgy képkeret egyszerű felszerelése

Tölgy képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű tölgyből készült képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akassza.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes tölgy képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt a tölgyfa képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Tölgy képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • 100% tömör tölgy
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fa
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés