Akár 30% kedvezmény a plakátokra
9 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Tölgy képkeretek

Itt találja tölgyből készült képkereteinket. Kiváló minőségű tölgy képkereteinket plexivel és kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden tölgy képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Tölgy képkeretek


Tölgyfa képkeretek poszterekhez

Tölgy képkereteket fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixnél gondosan válogatott tölgy képkereteket talál, kiváló minőségben. Minden tölgy képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. 100%-ban tömör tölgyből készült képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a képkeretbe. Minden tölgy képkeret extra vastag plexivel van ellátva, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Tölgy képkereteink profilszélessége 12 mm, profilmélysége 20 mm.

A tölgy képkeret egyszerű felszerelése

Tölgy képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű tölgyből készült képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akassza.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes tölgy képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt a tölgyfa képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Tölgy képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • 100% tömör tölgy
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fa
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés