Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Wiliam Morris Poszterek Poszterek
A művészet legjobbja
William Morris

Wiliam Morris Poszterek

Itt gondosan válogatott plakátokat talál, amelyek egyedi művészetét a 19. században Londonban tevékenykedő brit művész, William Morris ihlette. William Morris a brit művészeti és kézműves mozgalom egyik vezető alakja volt. Többek között gyönyörű tapéta- és szövetminták tervezőjeként ismert. A William Morris poszterek az absztrakt plakátok kategóriában a legnépszerűbb munkáink közé tartoznak.

Wiliam Morris Poszterek


William Morris által ihletett poszterek

William Morris többek között egyedi és gyönyörű tapéta- és szövetmintáiról vált világszerte ismertté. William Morris ihlette motívumokkal díszített plakátjainkat dekoratív absztrakt formák jellemzik, az ő tapétákhoz és szövetekhez készített tervei alapján. William Morris brit művész, tervező és író volt, valamint a brit kézműves mozgalom vezető alakja. De leginkább a tapéta és a mintás szövetek gyönyörű mintáinak tervezőjeként ismert.mönstrade tyger.

A művész mögötti történet

William Morris 1834. március 24-én született a Londonhoz közeli Waltham Forestben, Walthamstowban. 1861-ben Rossettivel, Burne-Jones-szal, Madox Brownnal és Webb-vel együtt megalapította a Morris, Marshall, Faulkner & Co céget, amely később Morris & Co néven vált ismertté. Mintás szöveteiket és tapétáikat a Sanderson & Sons szövetgyártó engedélyével ma is árulják, és megvásárolhatók például a londoni Liberty áruházban. William Morris 1896-ban halt meg, 62 évesen.