Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Szűrő használata
Újdonságok
A Gallerixtől Önnek
Poszterek minden szobához

Újdonságok

Hetente új inspiráló nyomatokat dobunk piacra. Itt találhatja legfrissebb gyűjteményünk nyomatait, melyeket a mi saját tervezői csapatunkból fotográfusok, illusztrátorok, művészek és művészeti vezetők alkottak meg. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kövessen minket Instagramon, hogy mindenki másnál előbb megkaphassa a legújabb híreket.

Poszterek Újdonságok


Új poszterek Gallerix-től

Fedezze fel legújabb plakátújdonságainkat, amelyeket neves fotósok, illusztrátorok, művészek és saját tervezőcsapatunk készítettek. Plakáthíreink között minden kategóriánkból talál izgalmas plakátmotívumokat, mint például absztrakt és illusztrációk, gyermekfestmények, botanikai, állatok, fotóművészet, divat, természet, építészet, szövegfestmények és fekete-fehér plakátok.

Hírek minden héten

Minden héten új plakátokat és új kollekciókat dobunk piacra izgalmas motívumokkal, amelyek mindig követik a design és a belsőépítészet legújabb trendjeit. A plakáthíreket gyűjtőoldalunk a legjobb hely, ahol új izgalmas posztereket és inspirációt találhat belső teréhez, ha olyan egyedi plakátokat keres, amelyek személyes hatást keltenek a falakon. Merítsen ihletet!

Kiváló minőségű poszterek

Ha a Gallerix-től rendel, akkor a legjobb minőségű plakátokat kapja. Plakátjainkat a francia Clairefontaine papírgyár legjobb minőségű, 200 grammos matt papírjára nyomtatjuk. A papír FSC környezetvédelmi tanúsítvánnyal és Swan/EU ökocímkével rendelkezik. A plakátjaink gyártása során használt minden fához két újat ültetünk.

Poszterek nagy választéka

Plakátok és művészeti alkotások széles választéka áll rendelkezésünkre. Válasszon több mint 3500 egyedi motívum közül olyan kategóriákból, mint a botanikai, a természet, a fekete-fehér, a gyermekposzterek, a művészet és az absztrakt. Rendezés méret, tájolás, szín vagy kategória szerint. Fedezze fel toplistáinkat is a legjobb eladókat, híreket és divatos motívumokat, hogy inspirációt és új, gyönyörű plakátokat keressen.