Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Fém képkeretek

Itt találja fémből készült képkereteinket. Kiváló minőségű fém képkereteinket kristálytiszta plexivel és kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden fém képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Fém képkeretek


Fém képkeretek poszterekhez

Fémből készült képkeretet fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerix-nél a kiváló minőségű fém képkeretek gondos választékát találja. Minden fém képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. Fém képkereteink hátulján rugalmas klipek találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a képkeretbe. Minden fém képkeret extra vastag plexivel van ellátva, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Fém képkereteink profilszélessége 9 mm, profilmélysége 22 mm.

A fém képkeret egyszerű felszerelése

Fém képkereteink minden modellje és mérete hátulján kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű fém képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akasztani.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes fém képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt a fém képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Fém képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Vékony profil
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés