Akár 30% kedvezmény a plakátokra
9 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Fém képkeretek

Itt találja fémből készült képkereteinket. Kiváló minőségű fém képkereteinket kristálytiszta plexivel és kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden fém képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Fém képkeretek


Fém képkeretek poszterekhez

Fémből készült képkeretet fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerix-nél a kiváló minőségű fém képkeretek gondos választékát találja. Minden fém képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. Fém képkereteink hátulján rugalmas klipek találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a képkeretbe. Minden fém képkeret extra vastag plexivel van ellátva, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Fém képkereteink profilszélessége 9 mm, profilmélysége 22 mm.

A fém képkeret egyszerű felszerelése

Fém képkereteink minden modellje és mérete hátulján kapcsokkal van felszerelve, ami lehetővé teszi a plakátok gyors és egyszerű felszerelését olcsó, kiváló minőségű fém képkereteinkbe. Rögzítési horgokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a keretet álló és fekvő formátumban is a falra akasztani.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes fém képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt a fém képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Fém képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Vékony profil
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés