Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Szűrő használata
Most divatos
A Gallerixtől Önnek
Poszterek minden szobához

Most divatos

A most divatos egy válogatás a dekoráció és a dizájn éppen legdivatosabb darabjaiból. A listát rendszeresen frissítjük új kedvencekkel, melyeket tervezői csapatunk gondosan választott ki magas színvonaluk és kortárs dizájnjuk miatt. Merítsen ihletet!

Poszterek Most Divatos


Kiemelt poszterek

Trendi plakátokat tartalmazó oldalunkon válogatott trendi plakátokat talál az idei kollekcióból. Itt felsoroljuk a legtrendibb falművészetet és -tervezést. A toplista folyamatosan frissül új plakátokkal, amelyeket saját tervezőcsapatunk gondosan válogatott ki kiváló minőségük, egyedi kifejezésük és kortárs dizájnjuk miatt.

Trendek változása

Soha nem tudunk betelni a divatos plakátokkal. Ha biztosan szeretnél lépést tartani a trendek egyik szezonról a másikra változásával, ez az oldal a legjobb kiindulópont. Az itt felsorolt ​​divatos posztereket gondosan válogattuk össze egyedi és átgondolt dizájnjuk miatt, és követik az aktuális trendeket mind szín, mind forma tekintetében. Merítsen ihletet!

Poszterek a legjobb minőségű papíron

Ha a Gallerix-től rendel, a legjobb minőségű plakátokat és nyomatokat kapja. Plakátjainkat a francia Clairefontaine papírgyár legjobb minőségű, 200 grammos matt papírjára nyomtatjuk. A papír FSC környezetvédelmi tanúsítvánnyal és Swan/EU ökocímkével rendelkezik. A plakátjaink gyártása során felhasznált minden fához két újat ültetünk.

Fedezze fel posztereink széles választékát

Plakátok és művészeti alkotások széles választéka áll rendelkezésünkre. Válasszon több mint 3500 egyedi motívum közül olyan kategóriákból, mint a botanikai, a természet, a fekete-fehér, a gyerekek, a művészet és az absztrakt. Rendezés méret, tájolás, szín vagy kategória szerint. Fedezze fel toplistáinkat is a legjobb eladókat, híreket és divatos motívumokat, hogy inspirációt és új, gyönyörű plakátokat keressen.