Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Méret
Válogató
Szűrő használata

Fekete képkeretek

Itt találja fekete képkereteinket. Kiváló minőségű fekete képkereteinket kristálytiszta plexivel és forgatható kapcsokkal szállítjuk a poszter egyszerű rögzítéséhez. Minden képkeret vízszintesen és függőlegesen is felakasztható.

Fekete képkeretek


Fekete képkeretek poszterekhez

Fekete képkereteket fog vásárolni? Akkor érdemes felkeresned a Gallerix.hu-t. A Gallerixnél fekete képkeretek gondos választékát találja. Minden fekete képkeret fekvő és álló formátumban is felakasztható. Fekete képkereteink hátulján rugalmas forgatható kapcsok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan rögzítheti poszterét a keretbe. Minden fekete képkeret extra vastag plexivel van ellátva, amely megvédi poszterét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Fekete képkereteink profilszélessége 9-12 mm, profilmélysége 20-22 mm.

Fekete képkeretek különböző anyagokból

A fekete képkeretek fából és fémből is kaphatók. Fekete fa képkereteink fenyőfából készültek, dupla lakkozott felülettel kiváló minőségben. A dupla lakkréteg finomabb felületet biztosít, és karcállóbbá teszi a keretet. Fém képkereteink félig matt felületűek. A fekete fa képkeretek profilszélessége 12 mm, profilmélysége 20 mm. A fekete fém képkeretek valamivel keskenyebb, 9 mm-es profilszélességgel és 22 mm-es profilmélységgel rendelkeznek.

A fekete képkeret egyszerű felszerelése

Fekete képkereteink minden modellje és mérete hátulján elforgatható kapcsokkal van felszerelve, ami megkönnyíti a poszterek felszerelését olcsó, kiváló minőségű fekete képkereteinkbe. Rögzítőkampókkal is rendelkeznek, amelyeket álló és fekvő formátumban is fel lehet akasztani a falra.

Kristálytiszta plexiüveg

A kínálatunkban található összes fekete képkeret extra vastag plexivel van felszerelve. Szállításkor az üveg mindkét oldalán védőműanyag található, amely véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Mielőtt a fekete képkeretet a falra akasztaná, feltétlenül távolítsa el a védőműanyagot.

Fekete képkereteink

  • Kiváló minőség
  • Kristálytiszta plexiüveg
  • Dupla lakkozott felület
  • Méret (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fa
  • Vízszintes és függőleges felhelyezés
Ügyfélszolgálat

Ha kérdése van fekete képkereteinkkel kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ügyfélszolgálatunkkal a weboldalunkon lévő űrlapon keresztül vagy egy e-mail elküldésével léphet kapcsolatba. Mindig olyan gyorsan válaszolunk, ahogy csak tudunk, rendszerint 24 órán belül. Üdvözöljük a Gallerixnél!