Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Városok és építészet Poszterek
A művészet legjobbja
Párizstól New Yorkig

Városok és építészet

Festmények és plakátok városokkal, fővárosokkal, híres tereptárgyakkal és gyönyörű építészettel. Nálunk talál posztereket New York, London, Párizs, Tokió, Los Angeles, Miami és még sok más város képeivel. Dekoráljon stílusosan!

Poszterek városokról


Poszterek híres városokkal

A Városok és Építészet kategóriában a poszterek legidőtlenebb klasszikusa minden bizonnyal a New York-i poszter Manhattan fekete-fehér fotójával. Manhattan közepén van az Empire State Building, amelynek jogarát könnyű köd borítja. Amikor az Empire State Building 1931-ben elkészült, ez volt a világ legmagasabb épülete, a rekord 39 évig volt megdönthetetlen. Évtizedek óta a New York-i Poszter az egész világon képezte az otthonok részét, és ugyanilyen sokáig megmozgatta és elbűvölte az embereket. Ez egy igazi poszter klasszikus, amely annak ellenére érvényesül, hogy az elrendezést az évek során kissé modernizálták. Egy másik klasszikus ugyanebből a sorozatból a párizsi Eiffel-torony poszter, szintén fekete-fehérben. Ezek a klasszikus poszterek a felkapottak és kedvencek közül alkotják a gerincét annak, ahogyan a kategóriában lévő posztereknek ki kell nézniük.

Városok és építészet világszerte

A Városok és Építészet kategóriában lévő poszterek széles választékával rendelkezünk. Időtlen klasszikusokat és fekete-fehér fényképeket tartalmazó plakátsorozatunk, mint New York és Párizs, olyan gyönyörű városokkal bővült, mint Miami, Los Angeles, San Francisco, Koppenhága, Berlin és London. Szintén nagy gyűjteménnyel rendelkezünk színes és fekete-fehér fotóposzterekből, amelyek a világ többi csodás helyéről származnak. Számos híres épület is elérhető illusztrációként ebben a kategóriában.

Poszterek gyönyörű építészettel

Könnyű belátni miért csábítják a fotósokat a gyönyörű, híres épületek. A gyönyörű építészet fotóművészetét gyűjtöttük össze a világ minden sarkából. Elképesztő formák, egyedi minták, kreatív konstrukciók és csodálatos színek. Az építészet lenyűgöző, és fotóposzterként tökéletes. Ezért használjuk ezeket a képeket belső tereinkben is, hogy életet és kontrasztot teremtsünk a falakon. Csodálatos poszterekkel rendelkezünk, vannak csigalépcsőkről, műalkotásokról, híres épületekről, metrókról, vasútállomásokról, hidakról, utakról és még sok minden másról. Találja meg kedvenceit a Gallerixnél.