Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Feliratkozás
 

Előnyök Önnek

Számlatörténet

A számla egy értékes dokumentum, amit könnyű elhagyni. A rendeléselőzményeket elmentjük, hogy könnyen hozzáférjen, ha szükséges, például a visszaküldés, az elállás vagy a garancia vonatkozásában. A GDPR-ral összefüggésben a rendeléselőzményeket csak egy bizonyos időszakra vonatkozóan mentjük el.

Tagi ajánlatok

Legyen elérése a különleges ajánlatokhoz, mindenki más előtt. Hírlevelünkön keresztül gyorsabb hozzáférést kap az újdonságokhoz és a promóciókhoz, ugyanúgy mint a kedvezménykampányokhoz történő elsődleges hozzáféréshez.

Árazás tagoknak

Gallerix tagként tagi kedvezményeket nyújtunk kiválasztott cikkekre. A tagi kedvezményeket automatikusa aktiváljuk, és automatikusan megjelennek, mikor belép a weboldalra.

Versenyek

Gallerix tagként részt vehet versenyeink egyikén, és remek díjakat nyerhet. Csatlakozzon és szavazzon az új kollekciókban lévő kedvenc nyomatára, hogy automatikusan részt vegyen a versenyben, és versenyezhessen a remek díjakért.

Fák ültetése a környezet számára

Támogatjuk a One TreePlanted nevű szervezetet. Együtt ültetünk új fákat, hogy segítsünk megtisztítani az általunk belélegzett levegőt a széndioxid elnyelésével és friss oxigén előállításával.

Tagsági regisztráció