Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Díszítse otthonát poszterekkel

Díszítse otthonát poszterekkel

Amint a falak le vannak festve, a bútorok a helyükön vannak, a világítás be van szerelve, a szőnyegek és a függönyök a helyükön vannak, itt az ideje a részletek díszítésének. A stílus kialakítása egy keretezett poszterekkel és képekkel rendelkező szobában egyszerű és olcsó módja annak, hogy elvégezze az utolsó simítást, ami elképesztően új magasságokba emeli a szoba általános megjelenését. Az alábbiakban felsoroljuk a háztartásbeliek számára választott stílustippjeinket: 

1. Hozzon létre kép falat
A kép fal létrehozása egyszerű és olcsó módja egy egész szoba kiemelésének. A kép fal lehet nagy vagy kicsi a szobától és a tértől függően, de közös bennük, hogy új életet adnak a falaknak. Sőt, a stílusok személyes keverékének létrehozására fennálló lehetőségek gyakorlatilag végtelenek! Apró, egyszerű eljárással gyorsan alakíthat át egy üres, unalmas falfelületet gyönyörű és személyes műgyűjteménnyé.

2. Használja ki a gyönyörű ablakokat
Nem kell virágcserepet és lámpát tenni az ablakba. Bár a posztereket általában a falra akasztják, néha nem szokványos dolgokon is gondolkodhat, és akár elhelyezhet egy posztert mutató képkeretet a falhoz egy gyönyörű, fényes ablak mellé, vagy posztereket helyezhet az ablakpárkányra. Kombinálja más szép díszítőelemekkel!

3. Engedje, hogy a színek és a formák hassanak egymásra
Hozzon létre egy lenyűgöző műgyűjteményt, amely kölcsönhatásba lép a környezetével, a poszterekkel ellátott galériafal tónusos színű felépítésével. Alkosson egy látványtervet a bútorok és falak néhány színéből kiválasztva, és alkalmazza ezt kiindulópontként a poszterek kiválasztásakor, például bézs és fekete. Mindkettő hatékony és harmonizáló - és hihetetlenül stílusos!

4. Válasszon egy következetes témát
Az együttesen is működőképes poszterfal létrehozásának stílusos módja, ha közös témájú posztereket választunk, akár egy kiválasztott kategóriát, tárgykört vagy stílust. Közös téma lehet a Természet, közös tárgykör lehet a Szerelem, és közös stílus lehet az Absztrakt vagy a Minimalista.

5. Díszítsen fekete-fehér poszterekkel
A fekete-fehér posztereket könnyen lehet kombinálni majdnem minden stílussal és színnel. Ez megkönnyíti az olyan poszterek megtalálását, amelyek jól illenek a fal színéhez, a bútorokhoz vagy más poszterekhez, bármi is legyen a kiindulópont. Vagy kombináljon fekete-fehér posztereket a teljes falfelületen, vagy használjon fekete-fehér posztereket, amelyek más színes poszterekkel kombinálva megtörhetők.

6. Keressen külső inspiráló forrásokat
Ki nem szeret lakásokat és otthonokat nézegetve weboldalakat böngészni? Ezek az oldalak nemcsak vételre és eladásra szolgáló oldalak, hanem nagyszerű inspirációs források a saját belsőépítészetéhez. Készítsen képernyőképet, és mentsen le képeket, amikor felbukkannak a stílusos belső részletek, az okos megoldások, amelyeket saját otthonában használhat, vagy olyan színkombinációk, amelyek tetszenek Önnek, és amiről elképzelhetőnek tartja, hogy saját otthonában fogja alkalmazni, ha majd az újrafestés mellett dönt.