Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Hozza létre saját kép falát

Hozza létre saját kép falát

A saját kép fal létrehozása kihívást jelenthet. Egyrészt a képfal méretének meg kell felelnie a kiválasztott helyiségnek, és a kereteknek egyenesen és szépen kell lógniuk egy jól átgondolt konstellációban. A különböző méretű keretek kombinálása és a közöttük lévő jól mutató hézagok létrehozása nehézséget okozhat, és sok részletet kell figyelembe venni a jó megjelenés érdekében. Csatlakozzon hozzánk, miközben végigvezetjük a tökéletes kép fal létrehozásának folyamatán!

Nos, hogyan is hozzon létre kép falat?

1. Tervezés
Kezdjen egy jó tervvel. Mielőtt létrehozná képfalát, tudnia kell, hogy a fal mekkora részét fogja lefedni, milyen méretű kereteket fog használni, hány keretet fog használni és mekkora hézagot szeretne hagyni az egyes keretek között. Jó ötlet, ha lerajzolja egy papírlapra, és különböző megoldásokat próbál ki, amelyek tetszenek, és úgy gondolja, hogy működik az otthonában.

2. Költségvetés
Egyetlen poszter vagy keret megvásárlása viszonylag olcsó, de ha nagyobb mennyiségre van szüksége, a költségek gyorsan emelkedhetnek. Állítson be költségkeretet kép falához, hogy a kezdetektől nyomon tudja követni költségeit.

3. Találja ki az összes fontos méretet
Mérje meg, mennyi hely van a falon. Milyen széles lehet a kép fal, és milyen magas? A hely korlátokat jelenthet, de lehetőségeket is teremthet. Ha többé-kevésbé tudja, hogy mennyi hely áll a rendelkezésére, használhatja kép fal-sablonjaink egyikét, hogy könnyen kiválaszthassa az Önnek tetsző kész összeállítást, amely tökéletesen illik a helyiséghez. Minden sablonunk egyértelmű méreteket tartalmaz, amelyek a kép fal szélességét és magasságát mutatják.

4. Alkalmazkodjon a helyhez
Előbb a hely, aztán a méret. Egy nagy szoba nagy galériafalnak ad teret, egy kis szoba kevesebb helyet biztosít a galériafalnak. Minél nagyobb a szoba, annál nagyobb a falfelület, és minden keretnek levegősebb teret hagyhat. 

5. Keresse meg a megfelelő színegyensúlyt
Kezdje a fal és a bútorok színével. Győződjön meg arról, hogy a választott képkeretek és a poszterek harmonizálnak a fal színével és más bútorokkal. Jó ötlet, ha két-három színt választunk a kezdéshez. Ez megkönnyíti annak biztosítását, hogy a poszterek kombinációja kölcsönhatásba lépjen egymással és a környezettel, és elkerülheti, hogy az eredmény zavaros legyen.

6. Válasszon motívumokat!
Most jön a szórakoztató rész - a csodálatos motívumok kiválasztása! A Gallerix posztereinek kínálatában minden ízléshez és stílushoz talál valamit, és a választási lehetőségek szinte végtelenek. Merje variálni és kombinálni a különböző típusú motívumokat, de próbáljon meg egy közös szálat végigfuttatni a döntésein. Az egyik kategória, amellyel könnyű dolgozni a fekete-fehér poszterek, amelyek könnyen kombinálhatók más kategóriák, például absztrakt, természet vagy fotóművészet színes posztereivel. Jó ötlet, ha néhány szöveges posztert is választ, amelyek jó értelemben törik meg a fényképek tömegét.

Sok szerencsét!