Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Poszterekkel történő díszítsd

Poszterekkel történő díszítsd

Hogyan lehet poszterekkel díszíteni? Felsorolunk 11 stílusötletet, amelyek megmutatják, hogyan lehet különböző módokon poszterekkel díszíteni, és biztosan inspirációt árasztanak. Kövesse végig!

 

Poszterek Hagyja, hogy a színek hassanak egymásra

@asemakatu

1. Hagyja, hogy a színek hassanak egymásra
Válasszon néhány alapszínt és egy motívumot a szín alapján. Egyszerűen használható szűrő- és rendezőeszközünkkel meghatározott színű posztereket találhat.

 


 

Poszterek Stílusosan fekete-fehérrel

@jb_styling_interieur

2. Stílusosan fekete-fehérrel
Semmi sem egyszerűbb, mint a belsőépítészet fekete-fehér poszterekkel történő kombinálása - minden szobához és stílushoz illenek. Hozza létre saját személyes galériafalát csak fekete-fehér poszterekkel - szuper stílusos!

 


 

Poszterek a polcokon

@haeuschenliebe

3. Poszterek a polcokon
A keretes poszterek elhelyezése a polcokon tökéletes, ha korlátozott hely áll rendelkezésre, például egy folyosón vagy egy nem túl széles falon.

 


 

Poszterek Építsen felfelé

@pilkess

4. Építsen felfelé
Függőlegesen építeni valamit kevesebb falfelületet igényel, de egy bizonyos hatást fejt ki, és csodálatos lehetőség a szabad hely kihasználására.

 


 

Kombinálja a posztereket a bútorokkal

@cc_no8

5. Kombinálja a posztereket a bútorokkal
Remek dolog a poszterek stílusát a bútorok stílusához illeszteni, mind színben, mind formában, mind kivitelben. Például a rusztikus bútorok természetes anyagokból, például fából, jól illeszthetők az absztrakt poszterekhez természetes színekben, mint a barna vagy a homokszínű.

 


 

Poszterek Tökéletes páros

@mimis_homestory

6. Tökéletes páros
Válasszon ki két megfelelő posztert, és akassza fel őket együtt. Egyszerű, hatékony és könnyen felakasztható alapvetően bármilyen otthonban!

 


 

Poszter Építsen nagyot

@bjorkmanchristine

7. Építsen nagyot
Sok helyet foglal, és többet fog belefektetni - de hát ez tényleg valami egészen más! Egy egész fal betöltése bekeretezett poszterekkel nem olyan dolog, amit sokan megtesznek, hanem olyan, amit több ember kellene, hogy merjen megtenni!

 


 

Poszter Igazítsa a szobához az érzést

@cream_interior

8. Igazítsa a szobához az érzést
A színpaletta és a szobával harmonizáló üzenet kiválasztása teljes képet eredményez. Ezért a hálószobában gyakran választjuk a nyugtató színek csillapított árnyalatait, nyugtató fotókkal és üzenetekkel kombinálva.

 


 

Poszter Következetes témák

@huisje.55

9. Következetes témák
Engedje, hogy a közös téma által inspirált dizájn betöltse a falakat. Absztrakt posztereink színének és formájának kombinálása egyszerű és szép módja annak, hogy vörös fonalat alkosson a galériafalon.

 


 

Poszter Műalkotás nagy formátumban

@fjelievillan

10. Műalkotás nagy formátumban
Egy igazán gyönyörű művészi poszter nagy formátumban is kiakasztható. Melyik poszter a kedvenced?

Sok szerencsét!