Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Poszterek a gyerekszobába Poszterek
A művészet legjobbja
Gyerekszoba

Poszterek a gyerekszobába

A gyerekszobába tervezett posztereink a fiatalokat és az idősebbeket is elbűvölik. Ezeknek a gyereknyomatoknak a játékossága, amely gyakran oktató és stílusos is egyben, lehetővé teszi az örömmel és inspirációval teli divatos gyerekszobák kialakítását.

Gyerekposzterek a gyerekszobába


Poszterek a gyerekszobába

A Gallerixnél széles választékot találhat az online gyermekfestményekből. Nagyon sok aranyos gyermekfestménnyel és poszterrel rendelkezünk különböző stílusokban. Poszterek kis gyermekeknek és poszterek nagyobb gyerekeknek, a legkisebb babáktól a tinédzserekig. A gyermekposzterek játékos motívumokkal biztos választás a gyerekszoba dekorálásra. A legnépszerűbb gyermekfestmények sok egyéb között a következőket is megtalálhatja: “Batman”, “A macska és a pillangó”, “Mackó hold”, “Rózsaszín ballonok”, “Hakuna Matata”, “I love you to the moon and back”. Készítsen egy játékos művészeti falat több különböző gyermekfestmény kombinálásával.

Dekoráció művészettel gyerekeknek

Gyermekének szobáját játékossággal és szeretettel kell megtölteni. A poszterek a gyerekeknek nagyszerű módja a játékos, bájos, és személyes stílus kialakításának a gyerekszobában. Sokféle stílusban gyönyörű gyermekfestményekkel, és bájos gyermekposzterekkel rendelkezünk minden ízléshez. A világos, hangulatos óvodától a színes, hűvös tizenéves szobáig. A szoba felfrissítésének nagyszerű és olcsó módja az, hogy folyamatosan változtatja a műalkotást a keretekben. Minden héten új motívumokat adunk ki, ami Önt is frissíti.

Játékos és színes gyermekfestmények

Merjen színfröccsenéseket adni a gyerekszoba falaihoz játékos és színes gyermekposzterekkel. Ösztönözze mind a játékot, mind a tanulást az állatokról készült festményekkel, híres karakterekkel vagy ötletes űrmotívumokkal. Keretezze be gyermekfestményét a leggyönyörűbb kereteink egyikével, fekete kivitelben, fehér kivitelben vagy tartós tölggyel. Minden gyermekposzterünk és keretünk 21x30, 30x40, 50x70 és 70x100 cm-es méretben érhető el. A gyermekfestmény is nagyszerű ajándék, amelyet ajándékozhat egy barátjának vagy családtagjának.

Gyermekfestmények oktatási célra

A „Tudjon meg többet” sorozat gyermekfestményeivel gyermekei elkezdik tanulási folyamatukat, amíg Ön a falakat díszíti. Fedezze fel gyermekeknek szánt állatos festményeinket “Állatok a farmon”, “Állatok a tengerben”, “Állatok a dzsungelben”, “Állatok Afrikában” vagy “Állatok az erdőben”. Gyermeke meg fogja tanulni azonosítani a különböző állatok formáját, hogy hol élnek, és hogy hívják őket. Az idősebb gyermekek meg fognak tanulni olvasni és helyesen írni, mivel az állatok nevei a poszterekre vannak írva. Vannak más oktató gyermekfestmények is, például a „Tudjon meg többet az ábécéről” és a „Tudjon meg többet a számokról”. Csinos, játékos és szórakoztató poszterek gyerekeknek!