Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Állatos poszterek Poszterek
A művészet legjobbja
Egy szoba tele élettel

Állatos poszterek

Állatos poszterek és nyomatok a Gallerixnél. Széles választék áll rendelkezésre festményekből és poszterekből, melyek vadállatokat ábrázolnak. Itt szép posztereket találhat a következő állatokról: Oroszlán, Tigris, Ló, Elefánt, Zsiráf, Bagoly, Flamingó, Zebra és még sok más is. Vannak szép rovaros és pillangós posztereink is.

Poszterek állatok nyomatával


Állatos poszterek

A Gallerixnél széles választékot talál állatokat és állati motívumokat ábrázoló poszterekből. Állatok kategóriánkban gyönyörű állatmotívumokat és állatfestményeket gyűjtöttünk össze csodálatos állatképekkel, például oroszlán, tigris, ló, zsiráf, bagoly, medve, zebra, flamingó és elefánt. Rovarokat és madarakat ábrázoló állatos posztereink is vannak, amelyek kiegészítik vadállatos posztergyűjteményünket. Az állatokat ábrázoló poszterek olyan módon érintik meg és teremtenek életet otthoni dekorációjában, amelyre kevés más kategória képes. Az állatos posztereket a felnőttek és a gyerekek is egyaránt nagyra értékelik, és az állatos poszterek gyakran a gyerekek kedvencei.

Otthoni dekoráció állatos poszterekkel

Az állatos poszterek otthoni dekorációban történő felhasználása tökéletes módja annak, hogy otthonába vigyük a természetet. Állatos posztereink között gyönyörű fotókat, stílusos állatillusztrációkat, művészi festményeket és szöveges posztereket talál. Színes és fekete-fehér állatos posztereink is vannak. A fekete-fehér állatos poszterek jól illenek a modern dekorációkhoz, és könnyen kombinálhatók más kategóriájú poszterekkel is. Gyakran használunk állatos posztereket, amikor saját művészi falakat hozunk létre. Ha inspirációt keres, javasoljuk, hogy nézze meg egyik saját művészi falunkat, amelyeket itt talál a weboldalon vagy az Instagramon.

Vadállatok

A vadállatok képei mindig lenyűgözőek. Állatos posztereink legyenek az otthoni dekoráció vagy a művészi fal részei. Az állatos poszterek külön-külön is kiválóan akaszthatók ki, nagyobb formátumban, vagy egy művészi fal részeként.

Dekoráció állatmotívumokkal

Állatfestményeink az idősebbek és a fiatalabbak, a felnőttek és a gyerekek számára is elérhetőek. A vadállatok gyönyörű fotói jól funkcionálnak a nappaliban, az előszobában, az étkezőben vagy a hálószobában. A Gyerekfestmények kategóriájában aranyos illusztrációk vannak az állatokról, gyönyörű fotók és játékos állatposzterek rajzfilmekkel. Minden poszterünk elérhető 21x30, 30x40, 50x70 és 70x100 cm-es méretben is. Keretezze állatos poszterét stílusos kereteink egyikével, fekete kivitelben, fehér kivitelben vagy tartós tölgyben.