Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Divatposzterek Poszterek
A művészet legjobbja
Make a fashion statement

Divatposzterek

Stílusos és divatos divatposzterek ikonikus márkák és olyan divattervezők motívumaival, mint a Chanel. A Divat kategóriában talál divatos posztereket sminkkel, körömlakkal, ajkakkal, ruhákkal, lufikkal, angyalokkal és egyebekkel. Stílusos szépségplakátok és divatfestmények.

Divat poszterek


Divatos divatposzterek

A Divatposzter kategóriánkban válogatott divatposztereket talál, divat ihlette motívumokkal, amelyek a stílushoz, a szépséghez, a kiegészítőkhöz, a cipőkhöz, a sminkekhez és a ruhákhoz kapcsolódnak. A divatposztereket a sokféle helyzet, a hűvös üzenetek, a kreatív fotózás és a merész motívumok jellemzik. A divatposzterek kreativitásuk szempontjából teljesen egyediek, függetlenül attól, hogy fotóról, szöveges tábláról, illusztrációról vagy művészi festményről van-e szó. Számos divatposzterünket híres divatfotósok készítették, vagy divatstylistek tervezték.

Szövegtáblák a divatról

A híres idézetekkel és mondásokkal ellátott szöveges posztereket divatfotókkal jó kombinálni. Kivételesen jól illeszkednek egy nagyobb művészi fal részeként, ahol a szöveges poszterek kontrasztot és teret alkotnak, ami az egésznek nagyszerű egyensúlyt biztosít. A Divatposzterek kategóriájú szöveges posztereink között talál idézeteket és mondásokat olyan híres divatikonokról, házakról és más hírességekről, mint Coco Chanel és Marc Jacobs. Divatposztereink, színesben és fekete-fehérben is, különösen szépek, hogy kiakasszák azokat a hálószobában, a folyosón vagy a nappaliban.

Divatplakátok a kép fal

A különböző formátumú divatplakátokkal díszített képfal érzéseket és attitűdöket egyaránt sugároz. Nyugodtan kombinálhatja a nagy divatplakátokat kis gyönyörű képekkel és szövegtáblákkal, hogy változatosságot teremtsen. Egy nagy fekete-fehér divatplakát például kombinálható színes és fekete-fehér divatplakátok keverékével, valamivel kisebb formátumban.

Divatposzterek online

Divatposztereink mindenkihez illenek, akik menő motívumokkal és sokféle helyzettel rendelkező posztereket keresnek. Divatposztereink 21x30, 30x40, 50x70 és 70x100cm-es méretben kaphatók.. Minden poszterünket a legjobb minőségű 240 grammos matt prémium papírra nyomtatjuk. Keretezze be divatposztereit stílusos, fából készült képkereteinkkel, melyek feketében, fehérben és tölgyben érhetők el.