Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Fotóművészet Poszterek
A művészet legjobbja
Fényképes poszterek

Fotóművészet

Festmények gyönyörű fotókkal színesben és fekete-fehérben. A fényképes fotografikus posztereink ellátott fényképes plakátjaink stílusos választást jelentenek a belső térhez. Gyönyörű természetfotók, divatfotók, állatos motívumok és még sok minden más. A fényképes poszterek tökéletesek a fényképes falra. Rendeljen a Gallerixnél!

Fényképes poszterek és fotóművészet


Fotóművészeti poszterek

A fotóművészet az egyik legnagyobb és legnépszerűbb kategóriánk. A fotóművészet olyan fotósok által készített gyönyörű képek, ahol a motívum egyedi és közvetít egy olyan különleges érzést, amely olyan módon érinti meg a nézőt, ahogy egyetlen normál fotó sem. A fotóművészet alapvetően csak normál fényképezés, de ahol a kontraszt, a részletek, a mélységélesség, az árnyalatok, a telítettség, a szög, a kifejezés és a motívum együttesen teszi a képet egyedivé, és egy normál fénykép fölé emeli, művészetté téve azt. Hogy mi az, amit valójában fotóművészetnek kell tekinteni, sok művészeti körökben sokat tárgyalt téma. Sok művész úgy gondolja, hogy meg kell határozni, mi tesz egy fotót gyönyörűvé, mielőtt még fotóművészetnek nevezhetnénk.

Fekete-fehér fotóművészet

A fekete-fehér fotográfiai poszterek időtlen belsőépítészeti divatot jelentenek. A fekete-fehér fotóművészet illik a legtöbb otthonhoz, a fekete-fehér fotóművészet pedig könnyen kombinálható más kategóriájú és színes poszterekkel is. Ez teszi őket adottá minden divatos művészi falhoz. Kombinálja a fotóposztereket az egyik szövegtáblás poszterünkkel, hogy kontrasztot teremtsen, és egyensúlyt adjon művészi falának.

Fotóművészet, mint művészeti forma

Az elmúlt néhány évben a fotóművészet óriási díszítési divattá vált, és ennek a magyarázata nagyrészt az, ami a tények mögött van, hogy a fotóművészet fogalma hihetetlenül széles. A fotográfiai poszterek, ami a fotóművészetet jelenti, az minden a gyönyörű tájaktól és az állatfotózástól kezdve a virágok és növények részletes közelképein át, vagy fényképészeti portrékig, építészeti fotókig és egyedi környezetben lévő fotókig bezárólag. A világ első színes fotóját James Clerk Maxwell készítette 1861-ben, de a fotográfia, mint művészet csak az 1900-as években kezdett növekedni, amikor a művészi és a dokumentarista fotográfia is elfogadottá vált a nyugati művészeti világban. Miközben a kameratechnika fejlődött, a művészi fotózás lehetőségei is nőttek.

Keretezze be fotóművészetét

Minden fotóművészeti poszterünket a legjobb minőségű 20 grammos matt papírra nyomtatjuk. Fotóművészeti posztereink 21x30, 30x40, 50x70 és 70x100 cm-es méretben érhetők el. Kombinálja azokat stílusos, fából készült poszterkereteinkkel, melyek feketében, fehérben vagy tartós tölgyben kaphatók.