Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Természet poszterek Poszterek
A művészet legjobbja
Vigye be a természetet

Természet poszterek

Poszterek és festmények gyönyörű természeti képekkel. Természeti motívumaink és természetfotóink között gyönyörű tájképeket talál kék tengerekről, magas hegyekről, zöld erdőkről, habos vizekről, nyugodt tavakról, az égről és még sok minden másról. Hagyja, hogy a természet inspirálja a belső teret.

Természeti poszterek


Poszterek természeti motívumokkal

Üdvözöljük a természetben. Csodálatos természeti motívumok gyönyörű tájképekkel, a magas hegyek, a tavak, a mezők, a zöld erdők és a gördülő kék tenger biztosít bizonyos nyugalmat a belső térben. A természeti poszterekkel olyan élő és barátságos érzést alakíthat ki, amely otthonát harmonikus és kényelmes hellyé teszi. Az erdő, a tenger, a tengerpartok és a mezők természetes és kellemes színei olyan nyugalmat és pozitív érzést árasztanak, amelyre csak a természetfotózás képes.

Természeti poszterek a falakon

Természeti poszterekből álló kollekciónkban minden egyes belsőépítészeti stílushoz rendelkezik valamivel. A természeti poszterek már régóta a legnépszerűbb posztereink közé tartoznak, és széles választékból lehet választani. A természeti motívumokkal ellátott poszterek jól illenek otthona minden szobájába, de különleges meleg érzetet keltenek a hálószobában és a nappaliban. Üdvözöljük a természetet az otthonában, és hagyjuk, hogy átvegye a falakat! Színes és fekete-fehér természeti motívumokkal is rendelkezünk. Önmagukban is nagyszerűek, és tökéletes párban is, vagy akár egy nagyobb művészi fal részeként.

Dekorálás a természet színeivel

A belső dekoráció tökéletes érzésének elérése gyakran a kontraszt és az egyensúly megteremtéséről szól, de legfőképpen arról, hogy a belső terek különböző részei jól illeszkedjenek egymáshoz. Ha szép művészi falat szeretne létrehozni természeti poszterekkel, akkor kezdje azzal a természeti poszterrel, amelyik a legjobban tetszik, és legyen nagyobb formátumban, például 50x70-esben. A következő lépés néhány kisebb poszter kiválasztása, amelyeknek színük megegyezik. Hamarosan meg fogja látni a művészi fal tökéletes egyensúlyát, és ahogyan ezek a különböző motívumok összeillenek, és gyönyörű képet hoznak létre.

Kiváló minőségű poszterpapír

Természeti posztereinket 200 grammos, vastag, gyönyörű matt kivitelű, prémium papírra nyomtatjuk. Kombinálja természeti posztereit a nagyszerű, kiváló minőségű kereteinkkel. Kereteink kizárólag fából készülnek, feketében, fehérben és tölgyben kaphatók. Folyamatosan frissítjük természeti posztereink választékát, és minden héten új motívumokat dobunk piacra. A Gallerixnél mindenféle ízlésnek és stílusnak megfelelő természeti posztert találhat.