Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Botanikai poszterek Poszterek
A művészet legjobbja
Növények és Virágok

Botanikai poszterek

Festmények és poszterek növényekkel és botanikai motívumokkal. Találhat itt posztereket zöld levelekkel, szárított növényekkel, kaktuszokkal, pálmafákkal, virágokkal, rózsákkal, dáliákkal, eukaliptuszokkal, könnyezőpálmákkal és sok minden mással. Vásárolja meg posztereit növényekkel és botanikai nyomatokkal online, a Gallerixnél.

Poszterek növényekkel és virágokkal


Növények és botanikai poszterek

Hatalmas, az Ön felfedezésére váró botanikai poszterválasztékunk van. Ebben a kategóriában posztereket szárított növényekkel, posztereket zöld levelekkel, posztereket virágokkal, és posztereket kaktuszokkal. Van mindenünk, a színes tájképektől kezdve a stílusos növényillusztrációkig. A rózsákkal, eukaliptuszokkal, banánlevelekkel és pálmalevekkel díszített posztereink különösen népszerűek. Egyedülálló virágos poszterekből és botanikai motívumokból álló gyűjteményünkben minden ízléshez és stílushoz tartozik valami, és új szintre emeli otthonának dekorációját.

Poszterek levelekkel és szárított növényekkel

A szárított növényeket és zöld leveleket ábrázoló posztereink a kedvenceink közé tartoznak, és nagyon kelendőek. Bármilyen dekorációba beleillenek, és gyakran nagyon jól működnek önmagukban, „tökéletes párként”, vagy akár más plakátokkal együtt egy nagyobb művészeti falon. A szárított növényeket ábrázoló, gyakran barna és bézs palettájú poszterek természetes és lecsupaszított megjelenést kölcsönöznek, amely jól illik egy skandináv stílusú otthonba. A zöld leveleket ábrázoló poszterek jól mutatnak az otthon élő növények természetes zöld színeivel kombinálva.

Virágos poszterek

Virágozzanak virágai egész évben! A virágos poszterek mindenfajta variációban és színkombinációban léteznek. Ami közös bennük, az a gyönyörű formák, a gazdag részletek, és a gyönyörű színek. Nagy választékunk van olyan virágokkal és motívumokkal ellátott poszterekből, amelyek különlegesen készültek, hogy a különböző évszakok során is működjenek.

Botanikai dekoráció

Botanikai motívumokkal díszíteni az adott. A botanikai poszterek az egyik legnépszerűbb kategóriánk, és a virágos poszterek, a szárított növényes poszterek, és a zöld leveles poszterek mindig a kapós és divatos műalkotások toplistáján szerepelnek. Egyetlen művészeti fal sem teljes virágokat és növényeket ábrázoló poszterek nélkül. Keretezze be posztereit kiváló minőségi művészi fekete, fehér vagy tölgy keretünkkel. A keretek és a poszterek is 21x30, 30x40, 50x70 és 70x100 cm-es méretben érhetők el.