Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Tipográfia & Idézetek Poszterek
A művészet legjobbja
Idézetek és mondások

Tipográfia & Idézetek

Poszterek idézetekkel, mondásokkal, üzenetekkel és egyéb szövegekkel. A szöveges táblák modernek és stílusosak, egyenként vagy más kategóriájú plakátokkal együtt a falra akaszthatók. A szöveges poszterek a képfal részeként is jól mutatnak. Találja meg kedvenceit a Gallerixnél!

Szövegek és idézetek poszterek


Poszterek szövegekkel és idézetekkel

A Szöveges poszterek kategóriában találhat posztereket idézetekkel, posztereket mondásokkal és posztereket szavakkal menő tipográfiával. A szövegeket és szavakat ábrázoló posztereket szépen lehet kombinálni művészeti poszterekkel és illusztrációkkal, mikor egy művészi falat hozunk létre. A szöveges poszterek gyakran fehérek, fekete szöveggel, megtörve és nagyobb dinamikát hozva létre a nagyobb szövegkörnyezetekben. Továbbá, a szöveges posztereket érdekes olvasni és rájuk nézni. Nem számít, milyen stílust választott otthonának, mindig van hely egy kedves és érdekes szöveges poszter számára. Milyen szavakat választana?

Szöveges poszterek széles választéka

A Gallerixnél különböző stílusú és kinézetű szöveges poszterek és festmények nagy választékát találhatja meg. A “Together is our favorite place to be”, a “Peace of mind”, a “Home”, a “Hope” és a “Love” a kedvencek és a legkelendőbbek közé tartoznak. Széles választékunk van grafikus szöveges plakátokról is, mint például a „Coco Chanel”, a “A real man ruins lipstick not mascara” és a “Move over coffee”. Sok közül lehet választani idézeteket tartalmazó posztereinkből is. Vannak idézeteink művészektől, zenészektől, filmesektől és híres emberektől.

Keretek szöveges poszterekhez

Egy szép szöveges poszternek szép keretre is szüksége van. Kiváló minőségű kereteink fából készülnek, mindegyik keret egy extra vastag, kristálytiszta plexiüveget kap. Feketében, fehérben és tartós tölgyben érhetők el. Szöveges posztereink és kereteink is 21x30, 30x40, 50x70 és 70x100 cm-es méretben kaphatók. Szöveges posztereinket kiváló minőségű 240 grammos prémium papírra nyomtatjuk. Rendelje meg posztereit és kereteit a Gallerixtől. Üdvözöljük!