Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Régies és retró poszterek Poszterek
A művészet legjobbja
Régies és retró

Régies és retró poszterek

A Régies posztereink gyűjteménye a téren és az időn át olyan utazásra viszi Önt, ahol a múlt lesz a jelen. Az akkori gyönyörű formák, színek és stílusok olyan nosztalgikus érzéseket keltenek bennünk, amelyeket csodálatos kombinálni otthonának belső terével. Kapjon ihletet!

Régies és retró poszterek


Régies poszterek

Adjon retró hangulatot otthonának, és emlékezzen a régi szép napokra klasszikus régies poszterekkel. A régies poszterek népszerű kategória hihetetlen mennyiségű retró képpel. A régies poszterek visszavezetnek minket egy olyan időszakba, amely inkább a családról és a jövőbe vetett optimizmusról szólt, és nosztalgikus és megható érzést kelt bennünk. Függessze ki ezeket a retró posztereket a nappali falára, a folyosóra, a hálószobába vagy esetleg az irodába, és élvezze ezt az elmúlt kori érzést.

Dekoráció régies poszterekkel

Régies poszterek széles választékát kínáljuk, sokféle különböző inspiráló retró motívummal, amelyekből lehet választani. Régies posztereink olyan színegyensúllyal és színkódolással rendelkeznek, amelyek visszaadják a régi idők érzését. Ezekkel a régies poszterekkel visszatekinthetünk a múlt dizájnjára, ruházatára és frizurájára is. Akassza a régies posztereket a nappaliba, a folyosóra vagy esetleg a hálószobába.

Retró poszterek

A retró belsőépítészeti stílus, retró poszterekkel a falakon, már régóta valóban erős trenddé vált. A régies és retró poszterek egy régi autó, kristálypoharak, bakelitlemez-játszó, klasszikus görkorcsolya vagy egy régi hangszer gyönyörű fényképezésével, tökéletes keveréket adnak, még egy modern galéria falának is. A korábbi trendek ihlette retró poszterek arra késztetnek minket, hogy felidézzük a régi idők szép stílusait.

A régies poszterek története

Az angol vintage (régies) szó a latinból ered, és valójában szüretet jelent, és az ugyanabban az évben készült borra utal. Később a vintage szó jelentése idősebbet, jó minőségűt vagy a gyártás évét jelentette. Ma ezt a szót gyakran használják ruházat, autó, könyv, zene és film leírására. Ezért ezek közül néhány dolog meglehetősen gyakori motívum régies posztereinken.