Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Művészeti festmények Poszterek
A művészet legjobbja
Poszterek művészettel

Művészeti festmények

Ezen az oldalon összegyűjtöttük az összes plakátunkat, amelyek híres művészek ihlette művészetet tartalmaznak. Itt többek között Paul Klee, Claude Monet, Henri Matisse, Katsushika Hokusai és Pablo Picasso ihlette festményeket és illusztrációkat találhat.

Poszterek művészettel


Festmények és poszterek művészettel

Ha művészeti festményeket szeretnél vásárolni, akkor látogass el a Gallerix.hu oldalra. A Gallerix művészeti festmények széles skáláját találja olyan motívumokkal, amelyeket olyan híres művészek inspiráltak, mint Henri Matisse, Pablo Picasso, Claude Monet, Paul Klee és William Morris. A művészi festmények úgy adnak teret az értelmezésnek, ahogy azt egyetlen más plakátkategória sem teszi, és egy művészi festménynek egyedi kifejezése van, amely különösen alkalmassá teszi nagy formátumú felakasztásra. Művészeti festményeinket saját illusztrátoraink, de elismert művészek és karikaturisták is készítik.

Művészi festmények különböző formátumokban

Művészeti festményeink négy különböző méretben vásárolhatók meg. 21x30, 30x40, 50x70 és 70x100 cm, ami a legnagyobb formátum. Ha keretezni szeretné festményét, nálunk kiváló minőségű fekete, fehér és tölgy képkeretek állnak rendelkezésre. Minden keretet kristálytiszta plexivel szállítunk. Művészi festményeinket a francia Clairefontaine papírgyár legjobb minőségű, 200 grammos matt papírjára nyomtatjuk. A papír FSC környezetvédelmi tanúsítvánnyal és Swan/EU ökocímkével rendelkezik.