Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Japandi poszterek Poszterek
A MŰVÉSZET LEGJOBBJA
Japandi

Japandi poszterek

A Japandi egy modern belsőépítészeti stílus, amelyben a japán minimalizmus és a skandináv dizájn keveredik. A stílust élénk, természetes és időtálló motívumok jellemzik.

Japandi poszterek


Japandi

Fedezze fel a Japandit, azt a belsőépítészeti stílust, amely a japán minimalizmus egyszerűségéből és a skandináv design funkcionalitásából ered. Merítsen ihletet a japán művészet legnagyobb festőinek festményeiből. Kiegyensúlyozott színek, gyönyörű illusztrációk, természetes és időtálló – néhány olyan elem, amely a Japandi belsőépítészeti stílusát jellemzi. A japandival a japán és a skandináv stílus legjavát kapja.

Mi az a Japandi?

A Japandi egy modern belsőépítészeti stílus, mely a japán minimalizmus eleganciáját keveri a skandináv dizájn funkcionalitásával. A stílust élénk, természetes és időtálló motívumok jellemzik. Ha japandi plakátot szeretne vásárolni, az látogasson el a Gallerix.hu oldalra. A Gallerixben a japán poszterek nagy választékát találja híres japán művészek, például Utagawa Kunisada, Hashiguchi Kiyoshi, Ohara Koson, Katsushika Hokusai és Ogata Gekko motívumaival.