Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
Szűrő kiválasztása
Bezárás
Szűrő használata
Szín
Elrendezés
Válogató
Szűrő használata
Poszterek
A Gallerixtől Önnek
Poszterek minden szobához

Poszterek

A Gallerix-nél olyan plakátokat rendelhet, amelyek minden otthonhoz és stílushoz kínálnak valamit. Mindig követjük a lakberendezés és a művészet legújabb trendjeit. Inspirálódjon, és fedezze fel a legújabb trendeket.

Vásároljon poszterek online


Teljes poszterválaszték online

A Gallerixnél poszterek teljes választékát találja online, minden ízléshez és belsőépítészeti stílushoz. A művészet és a dizájn legjobbjait hozzuk össze, és tesszük mindenki számára elérhetővé. A divatos művészi és elegáns online poszterekre nem kell egy vagyont költeni, épp ellenkezőleg. Online áruházunk minden stílushoz illő fali műalkotások és megfizethető poszterek széles választékát kínálja; a nyugodt és dicsőséges természeti motívumoktól és a lenyűgöző nagyvárosi kialakítástól kezdve a színes vagy elnémított absztrakt poszterekig. Kollekcióink sokfélesége ellenére a skandináv dizájnstílus minimalizmusa és egyszerűsége áll inspirációnk középpontjában. Függetlenül attól, hogy belső tere sötét és sűrű vagy világos, nyitott terekkel, széles művészeti választékunk készen áll arra, hogy kiegészítse az Ön által választott motívumokkal. Válasszon egyet az Új Skandináv Dizájn vagy a Modern Dizájn témái közül, vagy valamelyik kategóriánkból, mint például botanikai poszterek, természetposzterek, grafikus poszterek, fotóművészet, gyermek poszterek vagy divatposzterek.

Vegyél klassz posztereket

Ha online szeretnél plakátot vásárolni, akkor látogass el a Gallerix.hu oldalra. A Gallerix poszterek széles választékát találja, amelyek minden szobatípushoz és stílushoz illeszkednek. Válasszon a poszterkategóriák közül, például absztrakt, botanikai, állati, fekete-fehér, konyhai poszterek, szöveges poszterek, természeti vagy gyermekposzterek.

Poszterek minden szobához

Megfizethető poszterek és nyomatok széles választékát kínáljuk, amelyek a kiváló minőségű képkeretekkel együtt lehetővé teszik, hogy csak annak a galériafalnak a típusát kombinálja, ami az Ön stílusának megfelelő. A Gallerixnél rengeteg 2022-ben divatos posztert talál. Találja meg kedvenceit, és illessze össze különböző kategóriákból, hogy saját galériafalat hozhasson létre. Divatos és stílusos posztereket kínálunk minden ízléshez, a geometriai minimalizmustól és a fekete-fehér fotóművészeten át az élénk és figyelemfelkeltő állatposzterekig és természeti motívumokig. Vagy miért ne nézné meg elegáns posztereinket a Városok és Építészet kategóriából, olyan motívumokkal, mint a Poszter New York, a Poszter Párizs vagy a Poszter Stockholm. Mindegyik kombinálható bármelyik kerettel, fekete kivitelben, fehér kivitelben vagy tömör tölgyfában.

Bestsellerek, Divatos poszterek és Új poszterek

Nem számít, pontosan tudja-e, melyik plakátokat keresi, vagy csak inspirációt keres, könnyen megtalálhatónak kell lennie annak, amit keres. Posztereinket kategóriákra, toplistákra és témákra osztottuk fel az Ön kényelme érdekében. Az Új Poszterek listájában a legújabb megjelenéseket találja, a Bestsellerekben a legnépszerűbb posztereinket és a Divatos Poszterekben pedig azt láthatja, hogy mit gondolnak saját tervezőink és illusztrátoraink a szezon legfontosabb motívumainak. Egy bizonyos motívumot keres? Kereshet név, motívum és kategória alapján, és ha egy bizonyos színben vagy formátumban (mint vízszintes vagy függőleges) szeretné látni a műalkotást, akkor szűrőt is használhat.

Rendeljen posztereket

Ha a Gallerixtől rendel, akkor a legjobb minőségű posztereket fogja megkapni. Időtálló, 200 grammos matt és exkluzív kivitelű papírra nyomtatunk. A papír a francia Clairefontaine papírgyárból érkezik. Posztereink négy különböző méretben kaphatók:

  • 21x30 cm
  • 30x40 cm
  • 50x70 cm
  • 70x100 cm
Rendkívül erős csövekben és különösen ütésálló minőségű lakkozott dobozokban szállítjuk őket, hogy biztonságos szállítást biztosítsunk Önnek, az ügyfélnek. A pénztárnál kényelmesen és biztonságosan fizethet a Klarna használatával, amely kártyás fizetést, számlás és közvetlen fizetést is kínál. Vásárolja meg posztereit és kereteit tőlünk, a Gallerixnél. Szeresse otthonát!

Papírunk

  • 200 gramm / m2
  • Vastag papír
  • Időtálló
  • Környezetvédelmi tanúsítvánnyal FSC
Környezeti felelősségvállalás

Ha úgy dönt, hogy nálunk vásárol posztereket, mi közös felelősséget vállalunk a környezetért és a természetünkért. Nyomdánk környezetvédelmi tanúsítvánnyal, és a tisztább termelés érdekében Nordic Swan ökocímke tanúsítvánnyal rendelkezik, és az általunk felhasznált villamos energia helyi termelésből származik. A OneTreePlanted szervezet révén új fákat ültetünk, amelyek többek között megtisztítják a belélegzett levegőt és új oxigént állítanak elő. Minden fa után, amelyet posztereink készítésénél használunk, két újat ültetünk. Ily módon biztosítjuk a fenntartható termelést ma, és a jövőben is.

Ügyfélszolgálat

Ha bármilyen kérdése merül fel posztereinkkel vagy a rendelésével kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Általában ugyanaz nap válaszolunk, de hétköznapokon mindig 24 órán belül. Ügyfélszolgálatunkkal e-mailben vagy a weboldalon lévő űrlap kitöltésével léphet kapcsolatba.