Akár 30% kedvezmény a poszterek
12 995 Ft feletti megrendelésekre érvényes.
A művészet legjobbja
A legszerethetőbb műalkotás
Gyermeke születéséről
1:1-hez méretarány
Gyermekének neve
Original #1

Artistic sketch

Original #2

Artistic sketch

Coal #1

Artistic sketch

Coal #2

Artistic sketch

Contour #1

Artistic sketch

Contour #2

Artistic sketch

Carbon #1

Artistic sketch

Carbon #2

Artistic sketch

Carrara #1

Artistic sketch

Carrara #2

Artistic sketch

Blanket

Artistic sketch

Sweetheart

Artistic sketch

Sanna Wieslander

Fedezze fel Sanna Wieslander által illusztrált "Cuddle" és "Sweet Dreams" legújabb kiegészítéseinket.

Olvass tovább Olvass tovább
Cuddle

Illusztráció: Sanna Wieslander

Sweet Dreams

Illusztráció: Sanna Wieslander

Footprints

Artistic sketch

Teddy

Artistic sketch

Születési poszter online


Születési poszter

Készítsen művészetet a legszebb dologból, és emlékezzen meg gyermeke születéséről egy egyedi születési poszterrel. A Gallerix személyes születési posztere egyszerre műalkotás és egy gyönyörű emlékeztető arra, hogy gyermeke milyen pici volt, amikor született.

Tervezze meg saját születési poszterét

Válassza ki, hogy melyik születési poszter illusztrációnkat szeretné, hogy képviselje gyermekét. Tervezze meg saját egyedi születési poszterét, válasszon keretezést, szövegtartalmat, születési adatokat és színt. Ha hozzáteszi gyermeke születési hosszát, a vázlat megváltoztatja méretet, és 1:1-es méretarányban, természetes méretben nyomtatja ki. Mindegyik születési poszterünk mérete 50x70-es. Gyermeke nevével együtt megadhatja a születési időt, a dátumot, a súlyt és a személyes üdvözletét is, így a születési poszter teljesen egyedi lesz. A személyes üdvözlet rendkívül szórakoztató lehet, ha a születési posztert ajándékba adják, keresztelés vagy születésnap alkalmából. Ugyanaz a szövegsor használható bármely más testre szabható szöveghez is. Például hozzáteheti azt a várost és kórházat, ahol a gyermek született. A lehetőségek végtelenek, és a választás az Öné!

Egyedi művészet

Születési posztereink teljesen egyediek, és csak a Gallerixtől rendelhetők. Az egyes illusztrációk és születési poszterek mögött álló művészek a saját tervezőcsapatunk tervezői, és néha más művészeket is felkérünk arra, hogy saját személyes elemet is tegyenek a születési posztereinkre. Fedezze fel új „Cuddle” és „Sweet Dreams” születési posztereinket, amelyeket a tehetséges illusztrátor, Sanna Wieslander készített. Különleges együttműködésünkről itt olvashat.

Keresztelőajándék

A születési poszter csodálatos ajándék minden szülőnek. Kényeztesse magát, vagy adja egy barátjának vagy családtagjának. Mindenki, akinek van gyereke, aki szereti a dekorációt és a dizájnt is, imádni fogja. A születési poszter tökéletes ajándék első szülőknek, újszülöttjük megkeresztelése alkalmából.

Papírunk

Posztereinket gondosan kiválasztott 200 grammos félig matt, magas minőségű, prémium papírra nyomtatjuk, amelyet kifejezetten a fotorealisztikus poszterekhez és nyomatokhoz fejlesztettek ki.

  • 200 grammos MultiDesign
  • Vastag papír
  • Gyönyörű matt felület
  • Tartós
  • FSC Környezetvédelmi tanúsítvány

Környezetvédelmi felelősségvállalás

Gyermekeinké a jövő. Amikor a Gallerixtől megrendeli születési poszterét, biztonságban kell éreznie, hogy felelősséget vállalunk természetünkért és környezetünkért, ma és holnap is. Termelésünk a fenntartható termelés tanúsítványával rendelkezik, papírunk FSC címkével ellátott, és az általunk felhasznált villamos energia helyi termelőktől származik. Minden egyes, a termelésben felhasznált fa után, két újat ültetünk. A fák segítenek megtisztítani a belélegzett levegőt, a szén-dioxid megkötésével. Új oxigént is termelnek, valamint megkötik a vizet a talajban, így járulva hozzá a biodiverzitáshoz.